![]() |
3 Privitaka
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2
|
|
Kul, sad znam ime pa guglam.
Sviđa mi se koncept skroz. |
Nemam trenutno na telefonu, imam na kameri ali mi malo kasno za prebacivanje... U sustini, pola brda odseceno, kao sto vidis na onoj slici sa parkinga a onda se bukvalno iskopala "pecina" tj. crkva i sala i stan za svestenike itd... Inace je to popularno u tom mestu jer je zemlja takva da to dozvoljava pa mnogi sebi kopaju kuce pod zemljom a najvaznija stvar, temperatura ne prelazi 24 stepena u tim kucama...
|
Generalno mi se dopada koncept takvih kuća.
Izolacija nikad bolja, toplotna i zvučna. Zimi dobro za grejanje leti se ne ugreje puno. Dobro mi i izgledaju, iskreno. Možda sam samo previše čitao Tolkina... :)) |
Interesantno jeste, ali ziveti tamo je za'ebano... Glavni izvor primanja je opal, znaci, kopanje na srecu... Mnogi nasi su dosli kao mladici da " nakopaju" neku lovu na brzaka... Sada su svi starci od izmedju 60 i 90... Kazu ko jednom iskopa opal, ne moze da stane dok ga bolest ili starost ne spreci i izgleda da je tacno...
|
@Vaxter
A mozda si previse gledao Doomsday preppers :D |
aaaaaa jest lijepa kafana jbt.:)Samo da li im valja piva pitanje je:?
Dodato: @maricm eto je sad je dobra slika i vidi se fino:) |
Vax, da pravimo zurku iduce godine tamo? :)
|
Hah, bio bi samo Sale i par nas.
I ovde kada se sastajemo bude četa mala ali odabrana... |
Samo bez oruzja molim... =))=))=))=))
|
1 Privitaka
Od pre neki dan :)
|
Mile,ja poludim kad mi se tako nalkti pevac ili pevacica na klavijaturu ili kad mi stave pesmaricu na klavijaturu kao da im je to stalak.:mad:
|
@nesaband
Pricaj mi o tome X( |
A ako je dobra pjevaljka, garant nemate nista protiv.:lol::lol::lol::lol:
|
Ma kakvi,moze da bude lepotica to ne menja stvar.Dodje mi da ugradim jednosmernu struju u klavijaturu i kad god mi se neko nakaci na nju da je pustim pa da se malo brecnu.:mad:
|
Ti si bez duse, ja bih je pustio i da sjedne na instrument, ako joj je bas volja. 'Ebes instrument, to je samo gomila metala i plastike =))=))=))=))
|
Na koji "instrument" bi ti voleo da ti pevacica sedne? ccc opasan si Tranzit. :D
|
Pa na Nesin =))=))=))=))
|
Ako stavi ruku i gubi je ako pokusa :D
|
Gle frajera naslonio se na klavijaturu.Da mu covjek otkine ruku i njom ga udari po glavi=))=))=))
|
Ma na klavijaturu je ok, nego, bilo je zaebano kad su mi se naslanjali na ramena dok sam svirao harmoniku....
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
uuuuuuu, dje me nadje... Jos kad pivu nad harmonikom drzi.
|
Ma i piva je ok, nego časa viski-kole je problem... :-)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
ja sam koleginu harmoniku jednom zalio rum-kolom....
a jednom nisam... :confused: jesam li...:-?? jbte |
1 Privitaka
Evo jedne slike iz prosog veka kada je bilo srece pa je veliki band mogao da funkcionise normalno.
|
hahahahaha, u kombinezonima, orginalno xD
|
Popsle tezge smo isli pravac da peremo ulice.=))
|
|
Nesa koji si ti?
Sta svira onaj u desnom cosku? Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
Nesa je ovaj sa dugom kosom sigurno:lol:
|
Ja sam u desnom cosku.
Taj sam dugom kosom je cuveni Gitarista iz mog bivseg benda.;) |
A gledaj Zelje pozera :D
|
Auh Neso, ova slika je starija od pola clanstva ovog foruma. Mlada Goca bjese ovdje. :lol::lol::lol::lol:
Citat:
|
Hahaha... marnele vidi mi potpisa haha...
A tranzit, kad djevojke procuju za Zeljino mudo, nece im bit svejedno :p |
1 Privitaka
Tacno @Tranzit,bilo nekad lepo,svirali se koncerti svadbice i bili smo cenjeni muzicari.Evo jos jedne stare slike mog bivseg benda u drugoj uniformi.Imali smo tri kompleta u zavisnosti gde i sta se svira.Ostali smo dobri drugari i ponekad sa nekima od njih vrlo rado odsviram po neku svirku mada retko,nemaju ljudi para da plate veliki bend.
|
Mislim da je ova slika iz Doma vojske u Beogradu,sala u koju se ulazi iz Francuske ulice.
|
Jefta za harmonikom?
|
Da,Jefta harmonika,Placko gitara,Murta bas gitara i pevac,Ivan bubnjevi i ja za klavijaturama.Lepo vreme lepih svirki na lepim mestima.Davno bese.;)
|
Koji frajeri:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org