![]() |
|
Uh koja koljenica i but jbt.:D:lol:
|
|
Pa nek ti plati ostetu:D
|
|
Nisi dobro razumijo heheh
Uff sto ima nosinu istu kao i ja,Kad bi se nas dvoje zapleli nosovima bog nas ne bi mogao odlijepit:lol: |
u naturi, naravno ;) razumio sam hehe O:)
|
A stas i to kosta,tako da ste izravnjali racune za ostetu heheh
|
Zeljko (Munchen), ova je koliko ja znam '93 godiste, inace moja komsinica, za tebe i suvise mlado :D :D :D Da vidis tek kakvo prkno ima auuuu...
|
marnele, imam njenih 23 000 slika na HDD-u... HAHAHAHA, ona mi glavni model za iživljavanje :p =)) bem ti susjedu.. :p i seku joj =))
|
@Dell druze ne znam sta da ti kazem:lol:
|
Eto jedna slikica i od mene...
Još kad bi znao gde nestade hehehe prevelika ccc |
ahahasha, to momo =))
|
moram ić svirati drugi put.
a taman se navadio |
Bas dobro izgledas na toj slici... nek ljudi pricaju, sta te briga...=))=))=))=))
|
Evo jedna friška
http://img.tapatalk.com/d/13/08/11/evesy9e7.jpg Sent from my HTC One V using Tapatalk 2 |
4 Privitaka
Nesto starije :)
|
Evo meine na kupanju:lol:Nece velika slika pise:rolleyes:
Dodato: Evo sad mora moc smanjio sam je:lol: |
1 Privitaka
Citat:
|
Još malo trbuh da smanjiš... :P
Ako te tješi,moj je veći. :D Mislim na trbuh. :D |
Ne brinem ja..Zene vole kad musko ima malo trbuha,tek onoliko samo da ga ima,ne previse ne premalo bas ovako kao kod mene;)I obavezno jedna mindjusica u uhu i ovakav sorc kakav ja Imam i naravno ono sto se u njemu nalazi da funkcionise kako treba.Glava nije bitna=))=))=))
|
Muskarac bez stomaka, ko Mercedes bez znaka =))
|
=))=))=))
|
Jebes auto bez nisana, valjda to Hercegovac najbolje zna :lol: :lol: :lol:
|
Ili bez cvrste i kvalitetne osovine i kugel lagera=))=))=))
|
Citat:
|
1 Privitaka
@Zeljko,ala si smekercina
@Mile,Nemoj ovo dete se iskvari,i Karleusa je tako pocela pa evo jedne slike sa jednog od njenih koncerata posle snimljenog prvog albuma,pardon,nije bio pravi koncert vec gostovanje u jednoj velikoj basti i bilo je stvarno preko hiljadu ljudi da je vidi a mogu ti reci u to vreme i da je slusa. Mi smo je samo pratili tada,nismo bili njen prateci band ;) |
1 Privitaka
A ovo je Barbara.......E kakvo je to vreme bilo.....:">
|
@nesaband
Lepsa je Barbara 1.000.000 puta nego ona nakaza.... |
Nemoj tako Mile,ipak je ona nasa "Diva"......
|
http://img.tapatalk.com/d/13/08/16/7edazy3e.jpgNovo radno mesto...
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
1 Privitaka
Evo i ja cu jednu postaviti.kod nas malo starijih je retro u modi =)) ali sam ponoson sto na ovoj slici stojim iza legendi sevdaha!!!!
|
A koji si tim tu da ne nagadjam hehe.Poz
|
Po harmonici bih rekao onaj u belom... :)
|
I ja mislim da je to hehe.Druze Sale de mi reci ti tvoji studijski monitori kakvi su i koliko kostaju posto bi i meni trebali neki da kupim a ti tvoji nekako fini i koliko je to wati da li je dovoljno za npr.sobu 20 kvadrata.
|
Ovo su KRK Rokit 6 G2 (druga generacija)
Ne znam koliko su jaka pojacala ali imaju snage i previse. Nisu najbolji a ni najgori monitori na marketu, ja sam ih izabrao jer mi se tada dopao zvuk u poredjenju sa ostalim modelima koji su bili izlozeni. Bilo je doduse i mnogo boljih ali i isto toliko mnogo i skupljih. Cena im je ovde kod mene oko $400-500AUD po komadu, mislim da je to oko 300-350 evra... |
Hvala Sale
|
4 Privitaka
Evo mog studija "Studio Mtaic":)Evo i mojih Cevapa:> pa izvolite-Lepine takodje ja pravio hehe
|
E pa Zeljko svaka ti cast,ti umes da zivis,dzaba nekima tamo grdna bogatstva kad nemaju pojma o zivotu!
Pozdrav kralju! ^:)^ |
E jbg, Zeljko,sve je bilo u redu dok nisam video lepinju i "10 u pola s lukom"!!! =P~
Sad mi g....a zinula,ne znam kako cu zaspati a ne smem! u cevabdzinicu. :(( |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org