YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Roland (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   E-A7 Expandable Arranger (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=28729)

tihi05 19.05.2016 04:13

Ponovo sam slusao i meni je opet OK.
Nije tipicno narodnjacki zamuljani ton vec zdrav otvoren -univerzalan bi rekao i to mi se svidja. Dobro mi se cuje bas gitara... Gica lijepo si ti to zapravo prezentirao :) ok je !! drago mi je i za tebe i za EA7 jer "pare sam si daval" :lol:

Milan$ 19.05.2016 05:01

mozda sam se samo prezasitio ovakvog manira ritmova kod kogra :D svaki drugi set koji ucitam ima ovakvu vrstu ritmova, takav manir, vec vidjeno zilion puta, pa mozda otuda reakcija :D sto ne znaci da ne valja :)

mihal 19.05.2016 08:51

Lepo odradjeno.Posebno mi se svidja Bas gitara...

nesaB 19.05.2016 12:08

Meni ovo zvuci prva liga extra nema dalje! Za neznalice i te kako se u dvojku ubacuje mol7 i mol6 iimam ea7 i ne pljujem po njemu imam i korga i tyros 5 i za one koji misle da je roland tonski najbolji varaju se tyros 5 je kralj i sad mozete slobodno da me izbacite sa foruma ako sam nekoga uvredio ah da bubanj to jest perkusije se ubacuju u mikro editu upise se midi broj perkusije mora za sve posebno mol dur i sedmicu
Dodato:
Gico svaka cast na snimku jos jednom

nesaband 19.05.2016 12:15

Navedi mi primer neke pesme da i mi neznalice saznamo gde se to u kojoj dvojci ubacuje mol 7 i mol 6.

Mesas "babe i zabe". EA-7 nije u klasi Tiros 5 tako da ne treba uporedjivati ove dve klavijature pogotovo na nacin na koji ti to radis.

Takvim znalcima kao sto si ti ja skidam kapu i ne zelim da ulazim u dublju raspravu.

casper 19.05.2016 13:41

Ne znam zbog čega se opetovano spominje izbacivanja članova s foruma. Da li znate da se zadnje brisanje korisinka dogodilo prije 2,5 godine i to na vlastiti zahtjev istog? Od tada je mir na forumu, nema napetosti, a kada nekome izleti pokoja gruba i neprimjerena riječ slijedi upozorenje ili kazneni bod koji traje kratko vrijeme.

Molim sve članove da pažljivo čitaju što pišu drugi, da uvažavaju tuđa mišljenja i da ne "skaču na zadnje noge" čim netko pogriješi ili ne misli isto. Upravo ta različitost je ključ kvalitetnog napretka i otvaranja novih spoznaja. Ako se dodatno iznesu argumenti za vlastiti stav i ako se napisanim savjetom pomogne kolegama, onda mjesta poput ovoga foruma dobivaju pravi smisao.
U skladu s ovim, bilo bi poželjno da @nesaB opiše "neznalicama" kako on to u dvojku ubacuje mol7 i mol6. Bilo bi dobro da @nesaband pažljivije pročita isti taj post pa će vidjeti da je krivo shvatio vezu s tim mol7 i mol6.

gorangica 20.05.2016 13:49

;)

Ja sam se smirio, videcu da ubacim jos neki demo ovih dana, ako stignem...pozz drugari!

Boban010 21.05.2016 17:45

Da li neko zna da li je moguce iskljuciti da, prilikom prelaska iz varijacije u varijaciju ne svira prelaz iz naredne varijacije,nego da odsvira prelaz iz tekuce varijacije?

Morison 23.05.2016 11:30

Nije moguce, ideja je jedino da se iskljuci AutoFill, predje u drugi ritam gde se prvo trigeruje Intro koji je pripremljen (kao fill ili uvod).

pekilik 23.05.2016 12:30

Ako sam dobro razumeo kolegu, a da probas da prvo pritisnes tekucu variaciju i kada krene fill in onda pritisnes sledecu varijaciju....

Trenutno vrijeme na Forumu 17:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org