![]() |
1 Privitaka
Evo da se i ja pohvalim, stigla zamjena za 9000 pro....:)))
Poslano sa mog GT-N7000 koristeći Tapatalk |
Cestitam
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pitanje .... kada editiram style u STYLE CREATOR...da li ima igdje opcija kada biram koji ću part styla editirati....ALL....da mi mijenja set bubnja na svim partovima stayla.... jer u opciji SECTION ima samo za pojedine dijelove...nema .. ALL ...?
Poslano sa mog GT-N7000 koristeći Tapatalk |
Čestitke na kupovini, uživaj.
Ako želiš mijenjati vrstu bubnja na svim varijacijama, prvo u mixing consoli promjeniš bubanj i nakon toga preko style editora radiš pohranu. Ovdje je opisan postupak. Pod SELECTION možeš birati samo jednu varijaciju i na njoj tada radiš, tj. preslušavaš. Tako je i logičo jer obrađuješ samo daj dio styla i ne utječeš na ostale varijacije. Ako mijenjaš bubanj ili neki drugi part iz ove "pozicije", on će biti upisan samo na toj varijaciji. Na taj način možeš imati različite vrsta sounda na svakoj varijaciji. Na A će svirati Acoustic, na B Rock, na C Power kit... |
Čestitam!!! Dooobra zamjena...😜
|
Vi koji ne koristite semplirane bubnjeve, bas gitare, gitare, na Tyros 5 (ako ima takvih :) ), koji factory bubanj koristite, koji bass i koju clean gitaru????
|
Opaaa čestitam!! Baš ti je velik... 😂
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
:) :) :) Kolega mogu ti reći da je puno lakša i puuno veća dimenzijama od 9000 pro, žena kad ju je ugledala, uplašeno kaže, pa to neće moći stati kod tebe na stalak.....::))) kakvi problemi...:)
|
Imao sam 76 tipki jednom. Meni super stvar. Sad imam 2x61 i opet mi je dobro ali cesto pozelim 76 da budem iskren...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
Cestitam na kupivini I mnogo srece zelim!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org