![]() |
Jel ti to nama nabijas komplexe, ili se hvalis kako si tanan, a mozes pojesti koliko hoces?:lol:
|
jok, nego vam zavidim kako vam se kile lako primaju :D ali sad ozbiljno. Sigurno imam nekog covjeka u zelucu koji mi to sve pojede :D
|
@ Dell...pa sve kontra od ovog što je Plavkica rekla...a najbitnije je da izbaciš sex iz upotrebe...:lol:
|
pa Vule prijatelju, da bi se neka navika izbacila, prvo se valjda treba uvest, zar ne :D
|
Citat:
Znam nekoliko ljudi,koji su to probali i nakon nesto vise od mjesec dana su jedva i hodali.Opsta slabost u misicima je bila najgora. Ne jede se hljeb,ni proizvodi od zitarica i nema dovoljnog unosa viamina B. E sad,Rolandinjos prijatelju,ako se odlucis za tu vrstu dijete(ako je to ona o kojoj ja mislim) onda zaboravi na onu stavku iz drugog posta,a koja se odnosi na redovne "bracne obaveze".Nema sanse da to isunis-garant....;) Pozdrav, |
samo pazi ako ces na ovu dijetu, da te ovaj jogurt ne protjera :D
|
@delboy,
nemoj da se trudis. kilogrami ce doci sami kad budu hteli, bice ti zao kad ne budes mogao da ih zaustavis. Metabolizam ti je takav, nemoj da ides protiv prirode. Opusteno samo, mrsav je lepse, lakse i zdravije nego deb'o. |
da se pohvalim---odo sad u Nedelju u Zagreb,kod čika Svirke i nadam se da nam dolazi i naš šerif Krešo...Ima da bude haus!;)
|
Vidimo se ! ;)
|
@alix, svirko i kreso
momci zelim vam ludu zabavu i mnogo haos :lol: cepajte momci i ako snimate nesto ludo ubacite da cujemo i mi @plavkica, dellboy, sejox ... ma jedem i ja taj joghurt, casna rec! nista, uopste ni gramm ne da skinem, uprotiv - waga mi cak svaki dan vecu i vecu kilazu pokaze ... jel da ostavim ja onaj burek s mesom kad jedem jogurt? :confused: |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:32 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org