![]() |
@zejko
Moja se vec povlaci, skoro pa je snemalo. :) Kod zubara sam bio pre 2 nedelje nije mi reko nista za nje. Na setiscu je a bas taj me zub toliko nervira dolazi mi da uzmem neka klesta (vodovodzisku) i da ga iscupam X( . Pa covece koliko sam muke pominuo sa njega, i cak mu je umrtven zivac i opet prodze pola godinu i opet boli :( a zubar kaze da je steta izvaditi sesticu. Perem zube dvaput na dan a pojedem slatkis deset puta u danu :D tu je problem A inace gnojnu kesu bolje da nisam spomnuo, oplasio sam rolandinjosa sto je zaboravio da ga boli zub :D Pozdrav |
Sinoc sam iskasapio prst (krvi k'o da sam vola zaklao) i sad me otkida...
Jbg, proci ce, al do tad nema sviranja aranzera, samo desne ruke :( |
tako se meni dogodilo kad sam tek dobio korga, odem da odrezem nokte da sve bude perfect, i od kaziprsta odrezem previse, tako da me je ono peckalo i zivciralo i onda nategnem namjerno prst i ozlijedim jos vise, tako da sam jaukao tjedan dana svirajuci :lol:
|
Opet sam izigravao Grtal'cu po dvorištu...:mad:
Ovaj sneg stvarno nema milosti...:( |
Ja cu tek sad da se nacistim! :(
|
Blago vama citava zima nisam video sneg (osim jednom pao je na 2 dana i stopio se)
Danas je pocelo padati kazem konacno malo sneg da vidim i prekinulo za pola sata. :rolleyes: Hocu SNEG :D |
Vidi se da nam je Kanada u srcu!!!!Odoh da lopatam!!!!
|
Ne spominji te mi snijeg!!! Dosta mi je snijega i lopata,kosto rece Ljubisa Samardzic u onoj emisiji "Vruc vetar":D
|
Još malo pa ću da okrenem još jednu turu lopatanja...:(
...samo da mi malo popusti anestezija od zubara...:lol: |
Opet pada ono bjelo govno!:mad:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org