![]() |
Nemoj se zahvaljivati, sitnica.
|
Moram da se pohvalim da mi u petak stize Ketron Audya 5 :)
|
Opaaa svaka cast nek je sa srecom i da te sluzi..Poz
|
Cuo sam je i iako je zadnja rijec tehhike,nisam bio zadovoljan koliko sam ocekivao. Vjerujem da je vise od pola kriv svirac jer nije na nivou kojeg takva masina trazi. Sretno i cekam te u demo sekciji. :)
Sent from my MediaPad 7 Lite using Tapatalk 2 |
Prvom prilikom se oglasavam :)
|
Citat:
|
Pridruzujem se cestitkama ;)
|
Čestitam na mašinčini i da te služi besprekorno... Čekamo svi prve snimke... nemoj biti preokupiran ,pa nas se seti što pre kada zasviraš ;)
|
CPU Intel i7-4770
Motherboard Gigabyte Z87M-D3H RAM 2x8GB G.SKILL Ripjaws Nove komponente za audio PC... Napokon i to došlo na red. ;) Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
To jede malu djecu koliko vidim. :D Čestitam!
|
S obzirom da sam do sada imao 2ghz dual core intel celeron, će da jede... ;)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
E moj druze,lako je tebi,5 pesama evo ga i7,jos 5 dobra graficka itd...
Koliko ti dobijes za jednu pesmu za toliko mnogi od nas moraju da "trljaju" ceo dan...:D |
Hmmm... Tipično zaključivanje za naše podneblje. Ne bih se baš složio sa tobom
Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Ja sam to na osnovu onog da si PA3 otplatio za 3-4 tezge a uvek volim i pomalo da se zezam tako da se nadam da te nisam uvredio!:lol:
Mada tu ima i dosta istine,u Pirotu kod vecine muzicara gaza po clanu je od 30-50 eura,mnogi kazu majstorska dnevnica ali s'tom razlikom da su majstori bolje ispostovani od nas muzicara,ako smemo uopste tako da se nazovemo.:D Pozzz.... |
Kakvi uvredio...
Inače, mnogi imaju mišljenje da je ovde sve tako jednostavno. Istina, zaradi se, ali su i životni troškovi astronomski. Zamisli samo da mene stan, struja i hrana koštaju oko $2000 mesečno (a gde su još ostale stvari) pa računaj. Da je tako jednostavno, odavno bih ja imao trans audio a ne i7 tek sada, ali, onda to nebi bilo u "hajde da se hvalimo" Ono za pa3x je istina, ali je bila luda sreća da se potrefi nekoliko dobrih tezgi zaredom... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Od juče sam ponovo vlasnik mog omiljenog aranžera -YAMAHA 9000 PRO.Oprostite mi,ali morao sam ga napisati velikim slovima.. :) Pozdrav!
|
Eeeehhhh moja ne prežaljena dirka je upravo na yamahi 9000 pro. Da se ti nama sit nauzivas svirajući i nasviras sa tako dobrim aranzerom.....;)
|
Prosle nedelje, igrao sam fudbal, celo prvo i drugo poluvreme, odmah posle toga sam isao na svirku koju smo terali do 3h ujutru, nekako sam izdrzao, kad radis nesto sto stvarno volis, nije tesko, ma koliko to bilo zamorno :D
|
Aksa ¤¤ ,,kad radis nesto sto stvarno volis, nije tesko, ma koliko to bilo zamorno :D "
. . To sam ja uvek govorio za sex :) |
Dobio povišicu na poslu od 500 kn (cca 70€)!! U današnje vrijeme, i više nego odlično!!!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2 |
Jackpot imati posao danas a o povišici da ne govorim. Meni su plaću na godišnjoj osnovi skratili za oko 5000kn ilitiga 700 €.
|
Aj da se i ja malo hvalim ali necu opremom jer sam napisao u rubrici koju opremu posjedujete.Napisacu sa kojim pjevacima sam radio kao klavijaturista naravno onih kojih se sjetim.
Nedeljko Bilkic-neki vasar mislim DJ-Krmak Zorica Markovic-vasar u Prnjavoru Vesna Zmijanac-diskoteka u Posusju Seki Turkovic-neka kafana vise se i ne sjecam gdje Sejo Kalac -Orhideja u Kotor varosu Sanja Maletic Orhideja Vesna Mrak Jelena Brocic -8 Mart neke godine hotel nacional Prnjavor Saban Saulic -Banjaluka Ana Bekuta - jedna nova godina na trgu Banjaluka Boban Zdravkovic -nova godina trg Banjaluka LJuba Alicic - restoran pecina Banjaluka Jasar Ametovski-restoran Globus Hrtkovci kod Sapca Dejan Matic -orhideja Kotor varos |
Evo me popio par pivica i odmah nekako bolje vidim:lol:
|
I sam sebi nekako ljepse izgledas, je l' da ?
|
Ko lutkica samo steta sto ce kratko potrajati,vec sutra opet stara prica i opet ista faca s nosem ko krompir koji se polako kvari pun dlaka Koje prije nisam imao dok sam bio mlad=))=))=))
|
Fuj, fuj, fuj... hahahahahaha.
|
Naravoucenije Zeljko,ne ispustaj pivo iz ruke :)
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Ma ni to ne mogu,da ne ispustam pivu iz ruke jbg.Ja sam izbjegavam da svaki dan pijem a kad pozelim koju i kad popijem meni lijpo jheheheh.Inace svaki dan popijem najmanje jedan Redbul a Alkohol stvarno samo onda kad mi se ceifne a onda znam popiti najmanje 10-tak piva a ponekad i koju ljutu uz,pa onda opet nista po mjesec pa nekad i po dva mjeseca ne pijem itd.Znaci hvala bogu jos uvijek nisam od onih alkoholicara koji kad ustanu moraju da nastave sa alkoholom ili sl.Poz
|
Ma salio sam se.Ja sam pio red bul svaki dan po 2-3 na dan,i to 3-4 meseca.Onda su nasli nekog naseg decka,mrtav u kamionu,stalo mu srce,pored njega 5-6 praznih konzervi red bula Od tad ga vise ne pijem.
Uh jbt.i ja zderem to smece puno a moram priznati da mi bude u zadnje vrijeme nekako lose ponekad a jednom sam mahmoran poslije puno piva Koje sam popio drugi dan ujutro i Redbul popio i skocio mi pritisak na 180 kad nisam crko hehe.Izgleda stvarno ne valja taj Redbul,moracu i ja to pokvariti i bolje popiti pivu jednu nego to smece.Poz
|
Ima lopata kofeina u njemu i jos ga pametnjakovici piju s votkom...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Pravim najbolji pire krompir na svetu! :D
|
A ja cevape:DHoces da vidis slike:lol:
|
Naravno! :D Postavio bih i ja slike, ali sam već oprao šerpu :D
|
Imas slike u temi "Vase fotografije"heheh
|
Auuu... Sad sam ih video... Teraš me na zlo! Sad ću morati ponovo da jedem, pokvariću liniju :D =))
|
Ma samo jedi druze dok se ima heheh
Dodato: Dobio 130 eurica na Lotu:)A Imam jos isti taj listic 3 nedelje uplacen pa mozda jos sta izleti a i ovako sad mogu dzaba da igram 3 mjeseca koliko uplacujem dzaba;) |
Kupio si Kawasakija ninju HoHo :D...
|
Aj i ja da se pohvalim. Smrsao sam oko 15kg. A sto se tice red bulla, batalite to govno.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2 |
Kako Markane? Hocu I ja da smrsam.
Trenutno vrijeme na Forumu 08:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org