![]() |
aaaaaaaaaaaaa grtal'ca se zaglaviiiilaaaaa :D :D :D i kod nas snijeg, samo sto je kod mene pozitivno to sto mi je skola puna vozara, pa ih pola ne dodje + skraceni sati :)
|
Upravo sad stigao sa ciscenja snijega.Ovako puno kao danas nisam dozivio za ovih 15 godina u Minhenu :(kao da pada i iz neba i iz zemlje:rolleyes:Kao da ce smak :D
Dodato: Opet moram ici ajd u k...c,pa sto je dosta dosta je:(kud poce ovaj posao ,jesam se zezno:"> |
Evo da se pozalim i ja, danas igrajuci bilijar, sam povrijedio kaziprst na lijevoj ruci, jaran me udario kuglom grrrr....
|
Evo da se požalim da sam pošteno obruko sinoć na tezgi...Gazda me tješi veli odlično je bilo a volio bi radije da sam u zemlju propao s kim sve sam moro da radim...Odavno veće bruke nisam imo,a što je najgore bila masa ljudi a meni se nije ni sviralo kad sam čuo kako mi "slavuji" pevaju...Ne ponovilo se...
|
Glavu gore Alix,nije sve tako crno...ja sam siguran da si ti odradio sve perfektno kao i uvek a za "škripu Slavuja" sigurno nisi kriv...
|
evo i ja slomio kaziprst ali na desnoj ruci jbg.
|
Nece nas jbg.
|
ma sam sam kriv nisam pao vec bio na muzici i napio se i rukom razvalio u zid:D:lol:sad moram 6 nedelja nosit gips i lijevom rukom pisat:(
|
Na šta su se ovi današnji fajlaši sveli
U jednom lokalu blizu mene "svira" lik pa800, prvo zapali cigaretu, onda uzme pivo i sjedne dole za stol, korg svira sam, bio neki midi-mix :D pjevać normalno šara po lokalu i pjeva, i nikome ništa.. Drugi put ga snimam mobitelom i stavljam na you tube, ako je član yu-midi prepoznaće se :) |
Haha hrabar momak nema shta, sta ce da to nije vanzemaljska verzija Pa 800 sa ugradenim mozgom pa sam razmislja i svira, lijepo je to... xD
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org