![]() |
Ludnica ti je ovaj zec. :D
|
Opasan je Dell skroz.Mislim u pozitivnom smislu;)Nego Dell kad ce neki novi hit tj.tvoja neka Nova pjesma:)
|
Nije on opasan Zeljko, to je deminutiv za njega, on je kao hercegovacki poskok, miran i otegnut na mostarskom suncu, ama munjevito brz kad treba... cudni su Hercegovci... ko ih ne zna skupo bi ih platio.=))=))=))=))
|
Pa ja..Ja se bas pitam nesto kad ce neku novu pjesmu da smisli i napise tekst i muziku..Odavno nije a ja Imam neki osjecaj da radi oko Toga vec hehe.
|
One ce sigurno. Bicu mu producent samo ako mu zatreba i to badava i miks i mastering sve ima od mene.
Nego Zeljko, ti jos nisi iskljucio taj Rechschreibung na kompjuteru, |
Nisam druze..Trazio i nisam mogao da nadjem gdje se to iskljucuje:lol:Sve drugo nadjem a to nisam hehe
|
Spamujemo Dellovu temu ali jos samo ovo. Koji Windows imas ?
|
Ja kad spremam pjesmu, ja to ko trkopish, napisem i tekst i uradim muziku kroz par sati. Nista ne spremam za sada, spremam se za Pforzheim, kum mi se zeni u subotu, pa krecem u cetvrta, a sviracu sa Antom Filipovicem malo pa se ne smijem obrukat tu :D
|
Pa ja lako je tebi mlad,zdrav zaljubljive prirode.Prosetas se malo mostarom neka ti zenska nesto dobaci i eto pjesme,vec imas u glavi prestavu sta da napises:lol:
|
Vidi se da nisi imao kontakt s mostarkama, posto su to tako ufurane guske, tako da se rijetko dogodi da ti koja nesto dobaci :D
Evo snimio sam jednu 'ajmo rec zavicajnu pjesmu o Hercegovini u sumadijskom fazonu, ali me zajebao Tyros prilikom normalizacije pa sam nekako iznivelirao sve i onda vokal jak i instrumenti negdje glasni negdje tihi, a na kraju glupi vibrato od aftertoucha, ali evo da vidimo. https://soundcloud.com/marnel-agolj/...je-hercegovine |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org