![]() |
Kakva majstorija!
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 990 using Tapatalk 2 |
ali bash MAJSTORIJA ... svaka cast Zeljko ... nemam reci .... PERFEKTNO ODRADjENO..
|
1 Privitaka
Hvala..Evo je citava:Djbg.ne moze bolje hehe..Zamisli u drugoj strofi jos moja zena upali usisivac i poce usisavat i sad ostalo u snimku pa sam malo isjekao koliko sam mogao.kad je nisam ubio kad sam cuo:lol:
|
Uh, leptijebem ovo je savrseno...
|
Svaka cast Zeljko, ekstra je ovo zadnje ;)
|
Samo da dodam posto sam zaboravio da Kazem.U refrenu sam snimio dva moja glasa,da neko ne pomisli da je bio vec drugi glas i sve preko slusalica.Moram priznat da je bilo bogami gusto otpjevati ovu pjesmu i da nije ni malo laka za pjevanja..Hvala Dell i Mile
|
1 Privitaka
Jos jedna mada je los kvalitet matrice pa zato i miks nije bas najbolje uspio.:(
|
Je li Toma,Željko ili Halid?
Odlicno kao i obicno,možda si samo na ovoj Halidovoj pjesmi dodao malo vise efekta nego bi trebalo pa mi djelujes predaleko. |
Citat:
"Stiglo je, proljeće.... itd" Ispao si iz ritma tu sa pjevanjem. |
Ma sto bih se ljutio.Znam i ja da ponekad zeznem tj.vise puta zajebem nego sto to bude dobro ali meni je vazno da se vjezba i nadam se da ce biti sve bolje i bolje.Niko se nije naucen rodio,pa ni ja.Hvala na komentarima i idemo dalje kome se svidja svidja kome ne ja tu ne mogu nista.Ja nisam pjevac,vec baustelac covjek:lol:Poz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org