YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Biće skoro propast Sveta? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10008)

Vule 18.01.2010 14:31

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 118891)
Ja mislim da nam samo CHUCK NORIS može pomoći i niko drugi...I da bude smak svjeta tog datuma,samo spustim ruke i čekam kraj...Sa svojih 25 godina mnogo sam stvari proživio i steko familiju i stabilan život,al najžalije bi mi bilo zbog moje dvoje djece koja su još mala...Oni neće dočekati odraslost ako se to desi ali takva nam je sudbina...Premda je bilo mnogo velikih nagađanja i preračunavanja od raznih kometa asteroida i ostalih đavola koja bi mogla da padnu na zemlju i sve unište ali NIKAD se ne zna...Sačekajmo 2012-tu pa ćemo da vidimo šta i kako...;)

Glavu gore Kolega i hrabro,to je jedini način da se spasemo...

erno11 18.01.2010 15:19

Ja u ovo ne vjerumem da ce biti smak svijeta 2012. Ako stha bude, onda cu se obratiti jednoj voljenoj osobi reci njoj par stvari :D :)

Cao

zeljko 18.01.2010 15:34

@erno da nece biti kasno tada da joj kazes par stvari.Mozda bih bilo bolje da joj to prije kazes i da joj objasnis da ce 2012 smak svijeta mozda nesto i dobijes:DA sad odo imam nekog posla sa svojom dragom:D

b.o.Y.c.h. ČK 18.01.2010 15:57

Samo se vi zezajte :)
Pa već sada ako malo bolje pogledate, sve se zavija u crno, i neće biti točno na taj dan apokalipsa, nego će tu počet! I biti će onako kako sam pisao na početku..
Nesmijem sve odati :)

zsimonovic 18.01.2010 16:12

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player
-za ostale delove pritisnuti u video response prvi prozor

dekipa 18.01.2010 17:53

Evo i ja da se ukljucim, ne verujem da ce biti bas smak sveta kako kazu.Malo mi je cudno bas da tog dana ode sve u vazduh, ali drugari cinjenica je da se klima drasticno menja ovih zadnjih 10-15 godina.Ja se secam kao klinac padne prvi sneg, i zaboravimo kada se otopi.A sada, izvedem cerkicu dva dana u godini na sankanje i to je sve.Da ne filozofiram mnogo, to ste svi primetili.Znaci nesto se desava i ovo nije zdravo vreme, zdrava klima zato sto se izgubila ta prirodna ravnoteza.A to se ne desava bezveze, ima razloga.
Izlaganje kolege Krese mi se izuzetno svidjalo, posto je covek dosta toga pametnog napisao.Ne shvatljivo mi je da se za 100 godina desi ovaj napredak sto se desio.
Nekada davno sam citao da je pao vanzemaljski brod u Americi, to vam je vec poznato, bia, bla, bla...i da su Ameri spasili neke delove te letelice.Pa kazu da su proucavanju tih istih delova dosta napredovali.E pa sad se kaze a kako su onda Rusi napredovali ako kod njih nije pao.Za njih se kaze da su imali dobru spijunazu i da su to pokupili od Amera.Za vreme bombardovanja 99 oboren je F 117, nisu spasili celu letelicu, ali su spasili neke delove koji su dati Rusima.To sam napisao posto igrom prilika, da ne mlatim mnogo znam ali nema veze.
Sa ovim sam hteo kolegu Kresu da dopunim u izlaganju.
Vernik sam, i naravno ne brine me mnogo taj 21.12.2010, nego kod mene ima jedno olaksanje, zeni mi je rodjendam 22.12 pa ne moram da se brinem za poklon, ha, ha.Ali imam jedan problem, ili da ga tako nazovem, mada nije nikakav problem, i drugoj cerkici mi je 22.12 rodjendan.Pa sad kazem neka su sva deca na ovom svetu ziva i zdrav i za taj datum i za nadalje, i naravno da ima i do tada puno svirki pa i posle toga.

EmirTotic 18.01.2010 18:35

Boze zdravlja, na pocetku januara 2013. godine cu sa nekom dobrom cicom da sednem u sobu i da pogledam film "2012". Ocekujem da cu se prevrnuti od smeha! ;)

erno11 18.01.2010 19:06

Ma daj Ba:-O

Grijesim rekli su isto 2009 ili ne znam koja godina da ce isto biti "smak svijeta"
jel bilo BA? Nije, samo opusteno! haj Z

jeftabgd 18.01.2010 19:12

Vi se zezatea situacija je ozbiljna.Mislim da b.o.y.c.h.C.K.nesto zna a krije to od nas.:confused:

erno11 18.01.2010 19:31

ako je stvarno istina koji Q da izvinete. Sto polazem za auto. Sto ne potrosi pare na nesto drugo :lol: da uzivam do 2012 godine :-O=)):lol:

Trenutno vrijeme na Forumu 02:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org