YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   IT Sektor (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   COD4 live (multiplayer) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12606)

Simke 22.09.2010 09:59

ma tu sam ljudi,ali mucim muku sa serverima,jbg nikako da nadjem neke servere gde "ne treba Punk Buste"....evo ovde igram zadnjih 2 meseca skoro svaki dan....62.67.42.83:28960 moj nick je >>xXx<<
pa eto dodjite da cepamo ove swabe!! :D
Dodato:
evo upravo sam hteo da se konektujem na server koji je mislim grandia ostavio IP,ali ne mogu:(
primetio sam da vam je ping mnogo veliki,i tebi Grandia i Zeljku i Acetu...dodjite na ovaj server sto sam ostavio Ip adresu tu je ping oko 60,nemacki je server odlican je,i uvek ima nekog ...ja sam stalno tu,i nisu noobovi nego su dobri igraci!
server se zove:Cod4ever[DE]WAR/FFA

Vex 22.09.2010 23:10

Igram i ja COD4 MP ...i to imam original :D,sada kosta 2500 din sto je prihvatljivo ,a vredi svaku paru ko voli ovu igru ,bas iz razloga da se nebi cimao oko PB-a i raznoraznih servera. Ne volim da igram FFA,svako bode za sebe,i nekako mi nije to to. Vise sam za TDM,narocito kad se igra recimo 8 na 8 i jos kad ljudi znaju da igraju pa se igra timski,nema lepse... Tako da,praticu ovu temu,pa kad pravite organizaciju za neki TDM server -eto mene! Inache,nick mi je |CFS| VexMunja ;)

zeljko 04.10.2010 20:22

Pa lijepo samo jos da se nadjemo pa da raspalimo:)..Poooz

Vex 04.10.2010 20:52

Pa bice prilike,ali vec neko vreme nemam vremena za COD,odigram jednom u par dana...svirke i muzika na prvom mestu!

zeljko 04.10.2010 21:00

I ja slabo igram,samo ponekad u zadnje vrijme ali se mozemo dogovoriti ako se slazete da se ponekad nadjemo.....Evo ja sam ubacio u xfire ovu IP.adresu sto je simkeres ovdje napisao....Pooz

Deeda 13.01.2011 00:00

Ja sam prije igrao pre godinu dana CS 1.6 i CoD 4, bio sam zaluđen kanterom...
Pro sam bio,igrao za jedan od 3 najjača klana u BiH...
I prestao igrat,najbolje je da to svi urade dok se ne zaraze haha...
Cod Nekad igram,dobra igra...najviše volim TDM i FFA :D
Sad igram PES 11 i Trackmaniu... to su igre ;)
Pozz

zeljko 13.01.2011 04:41

Ma druze mene ne moze to da zarazi nisam vise balavac toliki...Igram iz dosade i zato sam skoro najgori u igri....jbt ne mozes igrati sa onom djecom tamo...jos kad skinu cheat,pa ga instaliraju a ti igras posteno....Upalim vidim da ne ide i ugasim,a oni vise tamo dan i noc....Sada igram ovu najnoviju Balck ops ponekad....Poooz

merhad 22.01.2011 00:32

Ajmo drugovi multiplayer ja igram vec 4 godine ja cu naci server i sve objasniti kako treba da mi muzicari igramo cod4 extra.

Ace 24.01.2011 01:40

@merhad
Uplasili se Zejlko i Grandia da ih opet ne pobedim :)

merhad 24.01.2011 02:08

@Ace korg
To vi vec igrate kako da se i ja prikljucim koji vam je IP...

Trenutno vrijeme na Forumu 02:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org