![]() |
@ Zeljko
Nije valjda da se iza zene krijes? :lol:=)) U poverenju,takvi su najvise sumnjivi... |
;):lol:
|
trojica fotografa?
jeste misterija - a ko je slikao ??? ovo ti dodje ko onaj kabaret od ckalje kad je bio kod sudije za prekrsaje ... pita sudija "pa dobro, ko od vas troje je seo za volan kad ste s automobilom poshishali banderu?" a ckalja: "niko! svi smo sedali pozadi!" :-O |
:lol:@grandija pa sejox je nasao ko je fotograf i dokazao
|
pa onda su 4 ! taman za audi quatro ... 3 "muzikanta" i 1 fotograf ...
|
Pa Grandia druze,bolje je da ih je 4 (kvartet) nego da su "Sedmorica mladih"....
Mislim zbog guzve....:) |
@Todorgm
Objasnices nam,da vise ne lupamo.Pola foruma mozguje ko je ko,ko koga,ko je skim i zasto! Evo Grandija od sinoc nemoze da spava!Zeljko takodje! |
Pa zato su i postavljene slike u download...To dodje kao neka reklama da bih se sto vise skupili i napunili jedan autobus..bre kakav audi quatro=))
Sad je dosta komentara od mene da ne bih jos i bananicu popusio:D |
sto kaze drug milance, odoh ja da spavam, sutra rano u 4 na posao ...
dosta sam lupao ko koga ushteka i zbog cega stereo a ne mono :lol: na kraju mi krivimo decki ovde na neke prljave stvari, a postoji mogucnost da ovaj koji nije u krevet, zeli da probudi ostalih 2 kompanjona da krenu na svirku jel su vec zakasnili ... a fotografu se svidjala ta scena pa stisnuo na fotoaparat :rolleyes: laku noc svima |
E ovako ..od svih tu na slici niko nije muzicar,jedino fotograf tj. ja!!! A slika je napravljena fore radi.....i sve je to zajebancija.....drage kolege......
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org