![]() |
A-mol i G-dur? Isti ja, samo sam godinu mladji! :-)
Moj glas za kolegu skoricnika, kao muzičara al i kao jednostavnog i skromnog. Pogledajte post, škola na prvom mjestu! Respect! |
Am Gm ???
jel primate jos u taj klub "ne sviramo sve akorde" ?:-" taman da se i ja uclanim =)) aman dosta glasanje, ajd ova mlada generacija na posao i davajte demove! bilo bi prakticno da se ti demo-snimci ubace u jednu temu a ne u svojoj. da ne skacemo ki zecevi od jedne teme u drugoj itd. no, na kraju modovi odlucavaju |
Ja bi za onog u Shorcovima, koji to bese zaboravio sam...secate se mozda...
|
kakav bre Shaban, pa on ce promeni
klavijaturistu kad Mica Nikolic promeni boju na klavijaturi :D:lol:=)) moz da obrishete post, ali meni ovo smrdi na "patku" za povecanje posecenosti foruma..... sve u svemu pozdravljam potez ako je istina, jer onda mnogi mladi mogu doci do izrazaja.... |
[quote
@zeljko Hvala drug sto si me spomenuo. Inace daleko sam ja od 27 godina. Imam 19 godina. :D Pozdrav drugovi[/quote]Nema na cemu pa bas zato sto imas 19 godina:rolleyes:heheh i znas da napravis fino ritmove Pozzz |
Ev ja mogu da kazem ko ne bi mogao da se konkurise sigurno.. .. a to je Cash :)
Mogu za tarabuke :) |
Citat:
Ajoj kad se setim kad ste me trpali zbog toga...:mad: :D |
Citat:
|
Pustio sam ovu temu da tece,mada nisam bio za to.Samo ozbiljni komentari dolaze u obzir.
Ako necete tako,onda cu obrisati temu!! |
Citat:
Moj komentar potpuno ozbiljan choche...de samo nadji temu o Shortsovima pa videces sta je sve bilo tamo...a Shaban doshao na forum...lele Majko... Sta jos sve nece ovde doci...i biti... |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org