![]() |
Više sam u šali rekao to za sledeće okupljanje, meni je želja da se održi u Mostaru ili bilo gde van Srbije, taman ću postati punoletan za 13 dana, pa bih mogao samostalno da dođem :D
|
A Mostar ti je blize nego Beograd? :lol: :lol:
Bilo je govora o tome, ali problem je sto ja maksimum mogu da ugostim 3 ljudi, a iz Srbije bi dosli Vaxter sa djevojkom, Neca sa zenom, Sokan senior i junior, Skoric, tako da je ta varijanta malo teza, vidicemo kako cemo ove godine jos. |
Opet kažem, šalio sam se, ali veću želju imam da idem u Mostaru nego u BGu. Ubiće nas Godfather zbog off-a :D
|
Nece, dobar je decko to :lol: :lol:
Sta majke ti imas u Mostaru vidit? :D |
Suluda zona je Dellov region, i tu ja nemam šta da se mešam. :))
|
Dell sta se zalis zbog ibarske magistrale, bar si sad siguran da nemas kamenja u bubregu =))
|
Citat:
Znaci u Mostaru bi mogao skakati sa Starog mosta,na noge ili "laste",pa jos i koji euro zaraditi. Nista strasno - visina je 27 metara,a dubina vode 4 metra.;) (znam da ce se Dell buniti pa reci: "Sta 27 metara - 200,300m) A sto se "zone" tice,ona nije suluda.Vise je nekako zona sumraka u smislu zivljenja,a ne neka opasna zona za kretanje i boravak.Mada ni to nije iskljuceno,.... |
Ma to ova suluda na forumu.
U to, kako vi Sarajlije častite Mostarce, neću da se mešam... :)) 200-300m sigurno! Otpevaš celu tamburalo momče u tamburu! |
Tacno tako.
Otpjevaju sve tri strofe i to u originalnom ritmu.;) To se ja malo sa Dellom zezam na "regionalnoj" osnovi,a inace imam mnogo poznanika u Mostaru,pa i citavoj Hercegovini. |
Sve volim, ali da skačem u vodu nikako, mi odozdo smo sigurniji na kopnu :D Dell, videću više nego u Leskovcu sigurno, ovde mogu samo ćevapdžinice da vidim :lol:
Sent from my Alcatel OT-990 using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org