![]() |
lepo napredujes drugar,samo ona harmonika ti se ne uklapa u zaninu pesmu,upotrebi neku lepu gitaru i bice super
|
Citat:
Vezbe svaki dan sem vikenda, a trcanje svaki drugi dan,sviranje svaki dan ehehheh :D Mora se raditi na sebi :D Pozz |
Tako je to moji momci trener Ljubo ih sabi ;))) hahaahah ljubo peco tase, simo -brko ... hahahahaaahaahahaah .
|
Citat:
|
Dejane odlicno , mozes slobodno na svirke da ides , samo nadji nekog pevca i to je to
|
Aca Lukas Suncokreti i Dijabolik
Heellooo niggass,evo mene opet sa nove 2 pesme, nije me dugo bilo xD
Komentarisite,lajkujte(na youtube :P ),savetujte,kritikujte, sve je dobrodoslo :) Aca Lukas - Suncokreti Aca Lukas - Dijabolik Pozdrav :) |
Svirka kao svirka je OK,ali imam zamerke na aranzerski deo:
Bass noga je prejaka,gusi bass gitaru,cak je i celokupan bubanj jaci u odnosu na ostalo...tacnije,poradi malo na acc trakama...u dijaboliku ih nema uopste...Poradi na celokupnom mixu ritma,da to ima skladan odnos,i da zvuci punije,nije svirka samo bubanj i bass. Dijabolik,gitara sa pocetka,previse reverba. |
Dejan Dedic - Rumba mix KORG PA800
Pozdrav narode evo jos nesto novo od mene , na novom setu , jedan mali rumba mix od mene.
Komentari,kritike,pohvale,savjeti, sve je dobrodoslo :) Uzivajte , pozz B-) |
Lijepo zvuci svidja mi se,a posebno bubanj kako mlati:)super...pozz
|
Kazen novi set?! :p Ja ovde i dalje cujem dinamix... ;) Lepa rumbica!
Lep odabir pesama i dobro odsvirano sto se desne ruke tice... Al leva ti malo koci, moglo bi se poraditi jos na harmoniji, pogotovo u Ti meni lazes sve! Sve u svemu, vidi se ogroman trud i tvoj napredak! pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org