YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Deeda - demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=19171)

mladenkom 23.01.2012 18:54

lepo napredujes drugar,samo ona harmonika ti se ne uklapa u zaninu pesmu,upotrebi neku lepu gitaru i bice super

Deeda 23.01.2012 19:27

Citat:

Originalno postovano od zeljko (Post 203664)
Samo udri bravo;)

Da dodam...Druze jesam se ismijao kad sam vidio u tvom profilu ispod slike gdje pise "interesi" ono sviranje,trcanje,sklekovi,trbusnjaci:lol:Legenda si majke mi...svaka cast...pozz

hahahahah sta reci XD?
Vezbe svaki dan sem vikenda, a trcanje svaki drugi dan,sviranje svaki dan ehehheh :D Mora se raditi na sebi :D Pozz

agrimo 23.01.2012 20:01

Tako je to moji momci trener Ljubo ih sabi ;))) hahaahah ljubo peco tase, simo -brko ... hahahahaaahaahahaah .

Deeda 14.02.2012 01:25

Citat:

Originalno postovano od agrimo (Post 203682)
Tako je to moji momci trener Ljubo ih sabi ;))) hahaahah ljubo peco tase, simo -brko ... hahahahaaahaahahaah .

ubi nas covek :D Jos sada hladnooo xD

gagan 14.02.2012 02:35

Dejane odlicno , mozes slobodno na svirke da ides , samo nadji nekog pevca i to je to

Deeda 13.03.2012 20:45

Aca Lukas Suncokreti i Dijabolik

Heellooo niggass,evo mene opet sa nove 2 pesme, nije me dugo bilo xD
Komentarisite,lajkujte(na youtube :P ),savetujte,kritikujte, sve je dobrodoslo :)

Aca Lukas - Suncokreti

Dejan Dedic - Suncokreti (Aca Lukas) uzivo KORG PA800
You need to upgrade your Flash Player

Aca Lukas - Dijabolik

Dejan Dedic - Dijabolik (Aca Lukas) uzivo KORG PA800

Pozdrav :)

Vex 15.03.2012 15:58

Svirka kao svirka je OK,ali imam zamerke na aranzerski deo:

Bass noga je prejaka,gusi bass gitaru,cak je i celokupan bubanj jaci u odnosu na ostalo...tacnije,poradi malo na acc trakama...u dijaboliku ih nema uopste...Poradi na celokupnom mixu ritma,da to ima skladan odnos,i da zvuci punije,nije svirka samo bubanj i bass. Dijabolik,gitara sa pocetka,previse reverba.

Deeda 14.04.2012 11:44

Dejan Dedic - Rumba mix KORG PA800

Pozdrav narode evo jos nesto novo od mene , na novom setu , jedan mali rumba mix od mene.
Komentari,kritike,pohvale,savjeti, sve je dobrodoslo :)
Uzivajte , pozz B-)

Dejan Dedic - Rumba mix KORG PA800

zeljko 14.04.2012 15:28

Lijepo zvuci svidja mi se,a posebno bubanj kako mlati:)super...pozz

spasoje88 14.04.2012 15:32

Kazen novi set?! :p Ja ovde i dalje cujem dinamix... ;) Lepa rumbica!
Lep odabir pesama i dobro odsvirano sto se desne ruke tice... Al leva ti malo koci, moglo bi se poraditi jos na harmoniji, pogotovo u Ti meni lazes sve! Sve u svemu, vidi se ogroman trud i tvoj napredak! pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 19:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org