![]() |
pozdrav,
imao sam pa800 kada je izasao i prodo ga i kupio pa1x, pa sam se pokajo... ali eto vec sam rezervizo ovaj novi pa2xpro kada bude |
Prica se opet ponavlja...I ovaj jadnik pa2x ce jednog dana imati puno puno mana i razloga da se blati kada izadje pa3x....i tako redom..;)
|
Da to se zna.Nego, mislio sam da ce se pribliziti Ketrona i izbaciti aranzer sa audio lupove,za sada Ketron ostaje najbolji arr.Korg jos to sprema za nadalje
|
Ljudi pa800 je po meni jedan od dosad najbolje napravljeni aranzera sto se tice kavalitete zvuka i memorije...stvarno je mrak i sto je jos jako bitno laksi je od ostalih aranzera to puno zanci...
a pa2xpro je sigurno najbolja klavijatura zbog memorije i opcija.Cim je izasao svi kupuju a nisu ove klavijature koje su imali ni 5% upoznali... po meni je to bacanje novca a,Tko voli neka Izvoli... Ja jos sviram na starom i4s modelu i sve je ok samo sto ima jako los estam dvojka Kick mu radi tik,tik zato mi je zelja uzeti pa800 e kada to uzmen netreba mi nista dok ne prestanem svirati.... Imam kolegu koji stalno mjenja klavijature to je bezveze a netrudi se sjesti za klavijaturu i poraditi na njoj jel ima mogucnosti boli glava i svaka klavijatura se moze urediti,samo treba zivaca i vremena... Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio...:confused: Pozdrav svim kolegama muzicarima od klavijaturiste.... |
PA2XPRO za sad bice najjaci i najbolji arranzer na marketu koji poostoji
iskljucujuci AUDYA, MEDIASTATION76 i WERSI, nijedan vise. To PA800 je pojeo dosta tih PRO MASHINA a ne PA2XPRO. |
E svaka ti cast klavijaturista...nisam odavno procitao bolji post majke mi. Ja sam dugo "gazio" na Rolandu G-800 i vec 8 mjeseci imam Pa1Xpro a nisam ga upoznao ni 10 %. To prodati stari sint i odmah docekati nesto novo ...to mozemo svi ali opet realno nisi nigdje....opet je pred tobom nova masina sa mnostvom novih stvari i dok to sve svaris , prodajes je , kupujes novu i opet iz pocetka. Po meni je pratiti trend ok ali u drugu ruku losa stvar. Ako si zadovoljan masinom zasto je prodati ...ne vidim razloga ali eto...svakome svacije :) (da je G-800 imao vise mjesta za user style nikad ga nebi prodao to je definitivno)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org