![]() |
Koliko sam shvatio tranzit sve zna ali krije :D Ne mogu docekati vise da ga isprobam :D
|
verovatno si mlad pa si zato nestrpljiv.Bez obzira sto sam ja mator,i ja sam nestrpljiv.=))Mada neocekujem nista revolucionarno u odnosu na BK5,mozda dodaju neko dugme i jos nesto i stave cenu od 1500 eura.
|
ajmo jos malo strpljenja
|
Pretpostavljam da od citanja samplova nece bit nista, ili?
|
pretpostavka ti je tacna.
|
Ja ne znam sto svi toliko forsiraju semplove, ja na pa500 izvlacim zvukove isto kao kolega sa pa800 samo sto mi treba mnogo vise vremena da cackam i mesam boje... A da se cimam sa memorijom za semplove da bih imao neku harmoniku za malu nijansu bolju ne pada mi na pamet :)
|
Kad smo vec kod harmonike,ja garantujem da su ROM harmonike na GW8,BK-5 a verovatno ce biti i na BK-9 bolje od svakog sempla koji kruze forumom.
To mogu da potpisem,onako blanko. Roland forsira na svojim aranzerima kvalitetne sempl boje koje su vec u ROM tako da stvarno nema potrebe za izmisljanjem tople vode. |
Ne mozes ni da sanjas, koliko si u pravu sto se tih harmonika tice. Samplovi koje ljudi stavljaju u te svoje sampling aranzere su toliko ubogaljeni i toliko jadni, da su bolni za sluh. Sve sam ih cuo, sve testirao, sve analizirao, tu nigdje nije bilo ni "H" od harmonike. Ima doduse par izuzetaka ali ih je toliko malo da nisu vrijedni pomena.
Citat:
|
Hahaha zanimljivo :)
Slusao sam pre neki dan svirku pa3x i triton le... Na pa500 ja izvlacim 200 puta bolje harmonike koju napravim za 5 minuta :D Meni je taj sempler skroz nebitan |
E moj vux,
Ili veze nemas ili si genijalac ... Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org