![]() |
dal je moguce da se tako radi i na zapadu,obicno su svabe tacne???
|
Pisao sam o tome kod nas. Od trenutka kada sam nazvao servis ( ovlašćen za Srbiju - Leo Electronic ) , nije prošlo 20 sati, klavijatura je popravljena. Sama zamena pojedinih delova na njemu, nije dugo trajala, tako da su ispali fer i korektni. Častio sam ih sa pićem, mislim da je to uredu.Odneo klavijaturu, sačekao sat i po vremena, uzeo i pravac kući....
|
tako je to, otisao sam na odmor i vratio se i odem kaze nije jos uradjena...nakon toga sam je odmah prodao, jer sam se bojao da nebi bilo jos nekakvih problema sa tom spravom.
|
Zasto se neke boje ne cuju kad ich ucitam?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk |
Ako su na sistemu dmx ( compresor) onda to treba lepo podesiti.... Ako nisu ne znam sta bi mogao biti problem.... Koje boje su konkretno u pitanju i iz koje klavijature?....
|
Da da leo electronic je ekstra servis ... svaka im cast ... i ja hocu da odnesem tyros 2 na servis , jer mi ne radi mikrofon tako sam ga polovnog kupio . Sumljam da je spaljen ulaz , pretpostavljam da su greskom u mik ulaz uboli kabel iz razglasa sto ide u zv kutiju ... Kontaktiro sam predhodnog korisnika i nesto mi rece da je moguce da su pogresili , jer nisu pimeni ....
|
Pa jel ne cita pa 600 boje od pa3x i pa 800
Na Pa3x-su sound je kompresovan tako da ne čita. Sa Pa800 čita, kao i sa Pa2x, Pa1x, Pa900, Pa300....
|
E hvala ti na ovoj informaciji
Mene muče druge muke.. Na nekim bojama ( sound - preformans) nemam Velocity Curve ??? Uključen je na Soft1 ali na nekom soundu, jednostavno ne radi. Zašto? Kako da uključim Velocity na ostalim preformansima ( u sound editu...? )
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org