![]() |
zdravo drugari,zovem se darko,sviram pa80,sviram u beogradu ,po splavovima i klubovima i tako.;)
|
...
Welcome ;)
|
1 Privitaka
Evo i ja sam tu konačno...
Već pola mjeseca imam probleme sa registracijom ....ali to je sada i nebitno.. Zovem se Jasmin, profesor muzike i po malo sviruckam na pa1x i tritonu le... NIsta puno osim da je sajt naj naj,,, a ako se moze nekako pomoci bilo bi mi drago da me ukljucite u sistem mislim da bi mogli imati koristi svi skupa... Inače sam kucam aranzmane u klavijature a stil svirki je JV, pa koga to zanima neka poslusa tamo sam ostavio neke stvari da se skinu. Ne koristi ono sto obično svi imaju i voljan sam to podjeliti sa dobrim ljudima...a one losije osjetim odma... hahahah, valjda nas je to kafana naučila...... pozzzz |
Dobro dosao!!!
Pa ko koga uci...ti Sejka ili on tebe??? =)) =)) |
Evo da se i ja oficialno predstavim!
Zovem se Goran, sviram vec nekih 12 godina, i zivim u Americi. Inace sam cesto posjecivao onaj forum koji ima slicno ime, ali se tamo slabo sta dogadja u poslednje vrijeme ( nadam se da primate izbjeglice)! Vidim da ste ovde svi dosta aktivniji i vise spremni da pomognete jedni drugima, sto je za svaku pohvalu. Do skoro sam svirao na VA76 ali sam prije dva mjeseca presao na PA800 ( sa kojim se jos uvijek borim ). Dosta dobro poznajem Rolandove proizvode, tako ako nekome nesto treba neka javi, a ja cu se pobrinuti da vas gnjavim u vezi Pa800. Eto toliko od mene za danas! Pozdrav! |
Dobro nam dosao !!!
Samo nemoj da nas gnjavis sa p800 ima da popijes 100 banane odjednom...:lol::lol::lol: Nema vise nista sto ovde nije napisano u vezi pa800... Sta ce da ti treba imas sve na forumu trazices i naci ces... Postavi tema ako trebas i budi pazljiv da nije duplikat...;);) |
Rondzo, gde ti zivis u USA?
|
@ No.1
Hvala! Ne brini necu previse gnjaviti, inace volim da se sam mucim dok ne skontam kako sta ide! @ Nedim Ja sam u Virginia Beach-u ili Bitchu, po naski! |
Evo i ja kao novi kolac da se upisem.http://img216.imageshack.us/img216/8...e171ji6.th.jpg
|
....
hajde da se i ja upisem....
nisam stigo ranije... ja sam mario...svicarska...29 god bracno stanje:NEIZDRIVO financijsko stanje:KATASTROFALNO djece:jedno..(drgo na putu...stize za koji dan) klavijature:pa800,le,yamaha psrA1000, samo....malo vremena za sajt i muziku...ljeto stize i sezona motora pocinje..(a to mi je u krvi)....tako da presviram ljeto na yamahi R1:D pozdrav za sve clanove pa se citamo opet na jesen malo cesce....ili dok nepolupam ovu spravicu... |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org