![]() |
Eto, prođe još jedan "prvi april".
Tko se upecao, upecao se. :p Jer, 32Gb RAMa danas može imati samo (virtualni) "osvetnik". Ostali nisu niti blizu ... :lol: |
Haha
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока |
Info za 32 Gb izgleda nije bila šala?!
Novi YEM 2,52. Citat:
Citat:
|
Šteta! Nije 32 nego "samo" 4GB. :p
|
Ajme @casper koliko fixiranih problema ima u ovoga GENOS-a.Žao mi je ali ovaj put stvarno prelazim na ROLAND E-A7.
|
Ja se dam kladit da nitko nebi primjetio ni jedan taj "problem" da ih oni sad nisu nabrojali kako su ih "popravili".
Primjetili bi samo da su dodali koju novu funkciju. Usput: trenutno nema nijedna verzija YEM-a a ni Genos softwarea za skinuti uklonili su i stare verzije dok ne izbace najnoviju ponovo. Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
1 Privitaka
Ma @Ladinson se šali, a vezano na neke druge teme. Ovi su fixevi prijavljeni od strane raznih korisnika na PSR forumu i Yamaha ih je popravila. Tko zna što se "unutra" još nalazi, a nije primjećeno. Kako god, i ovaj update pokazuje da Yamaha ne želi ništa prepustiti slučaju i da želi zakrpati svaku rupu. S obzirom na Linux koji kao operativni sustav pogoni Genosa i na odgovarajući hardware koji je u njega ugrađen, očito da (za sada) ne postoje problemi koji nisu riješivi.
Mene samo muči kako i s čime napuniti ovih 4GB prostora. Čuo sam da nije dobro da bude poluprazan jer se onda kod transporta klavijature sadržaj mučka i trese pa postoji opasnost da se podaci pobrkaju. :confused::mad:=)) |
Ovaj put nisi u pravu .Čitao sam na stranom forumu da zbog postavljenih pregrada u komori RAM-a podaci se nikako ne mogu pomiješati bez obzira na popunjenost komore.:">
|
Slatke su to muke Casper :) Ja imam pack koji sam sam izradio tj napravio ga od vice pqckova i onaj free i to je to. Siromasan sam [emoji852]
Da ubacio sam i one audio stylove koji se mogu skinut besplatno. Nisam dosad vidio da je to netko spomenuo, mozda ima netko tko nije primjetio da se na Yamahinom download webu nalaze i besplatni audio stylovi za Genos. Koji mi usput nisu nista posebno, razmisljam cak da ih izbrisem. Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk |
Evo da se javim sa novim updejtom,odradio i za sada samo probao novi softver za obradu audio staylova.Lepo to radi,zanimljivo je da kada odradis audio stayl,ne moras ga ucitavati u memoriju nego direktno sa harda ga pokreces,sto znaci da ne iskoristava slobodnu memoriju;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:14 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org