YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Genos - recenzija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30452)

casper 02.04.2018 00:36

Eto, prođe još jedan "prvi april".
Tko se upecao, upecao se. :p

Jer, 32Gb RAMa danas može imati samo (virtualni) "osvetnik". Ostali nisu niti blizu ... :lol:

dmmacak 02.04.2018 00:38

Haha

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

casper 10.04.2018 09:20

Info za 32 Gb izgleda nije bila šala?!

Novi YEM 2,52.

Citat:

[V2.5.1 to V2.5.2]

For Genos, data capacity limit of Pack Installation File has been extended.
Solved some other minor problems.
Odavde skinite update koji u sebi donosi ove izmjene.

Citat:

[V1.20 to V1.30]

-Added a new function: Voice Guide.

-The function "Voice Guide On/Off" is newly assignable to the ASSIGNABLE buttons or the foot pedals.

-Improved the settings of some One Touch Settings.

-Improved the performance when performing flick operations on the Menu display.

-Improved the operability when showing lyrics of the "MP3+G" type on the Lyrics display.

-Fixed a problem in which the "Expression" parameter of a part would be reset when the Voice of the part was changed from a particular S.Art2 Voice.

-Fixed a problem in which the "Play Root/Chord" setting of SFF Edit on the Style Creator display would not work properly.

-Fixed a problem in which the instrument would occasionally become unresponsive to operations when the Style was changed during playback of an Audio Style.

-Fixed a problem in which the instrument would, in certain situations, become unresponsive to operations when executing "Export Instrument Info" on the Expansion Menu display.

-Fixed a problem in which, under a certain situation, the Insertion Effect settings for the LEFT part would occasionally not be stored to the Registration Memory.

-Fixed a problem in which certain MP3 files would not playback properly.

-Fixed a problem in which the instrument would, in certain situation, become unresponsive to operations when attempting to save a User after memorizing a One Touch setting.

-Fixed a problem in which the Insertion Effect "Type" of one of the keyboard parts would occasionally be changed when the Insertion Effect "On/Off" of the part was turned off, from displays such as the Voice Edit display.

-Fixed a problem in which wireless LAN connection would not be established in Infrastructure mode, when the password included some special characters.

-Fixed other problems.
Čim ovo instaliram, javljam se s novostima ... 32 GB ???

casper 10.04.2018 11:01

Šteta! Nije 32 nego "samo" 4GB. :p

Landison 10.04.2018 15:15

Ajme @casper koliko fixiranih problema ima u ovoga GENOS-a.Žao mi je ali ovaj put stvarno prelazim na ROLAND E-A7.

Tihotyros 10.04.2018 18:51

Ja se dam kladit da nitko nebi primjetio ni jedan taj "problem" da ih oni sad nisu nabrojali kako su ih "popravili".
Primjetili bi samo da su dodali koju novu funkciju.

Usput: trenutno nema nijedna verzija YEM-a a ni Genos softwarea za skinuti uklonili su i stare verzije dok ne izbace najnoviju ponovo.

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

casper 10.04.2018 19:22

1 Privitaka
Ma @Ladinson se šali, a vezano na neke druge teme. Ovi su fixevi prijavljeni od strane raznih korisnika na PSR forumu i Yamaha ih je popravila. Tko zna što se "unutra" još nalazi, a nije primjećeno. Kako god, i ovaj update pokazuje da Yamaha ne želi ništa prepustiti slučaju i da želi zakrpati svaku rupu. S obzirom na Linux koji kao operativni sustav pogoni Genosa i na odgovarajući hardware koji je u njega ugrađen, očito da (za sada) ne postoje problemi koji nisu riješivi.
Mene samo muči kako i s čime napuniti ovih 4GB prostora. Čuo sam da nije dobro da bude poluprazan jer se onda kod transporta klavijature sadržaj mučka i trese pa postoji opasnost da se podaci pobrkaju. :confused::mad:=))

Landison 10.04.2018 19:24

Ovaj put nisi u pravu .Čitao sam na stranom forumu da zbog postavljenih pregrada u komori RAM-a podaci se nikako ne mogu pomiješati bez obzira na popunjenost komore.:">

Tihotyros 10.04.2018 19:47

Slatke su to muke Casper :) Ja imam pack koji sam sam izradio tj napravio ga od vice pqckova i onaj free i to je to. Siromasan sam [emoji852]

Da ubacio sam i one audio stylove koji se mogu skinut besplatno. Nisam dosad vidio da je to netko spomenuo, mozda ima netko tko nije primjetio da se na Yamahinom download webu nalaze i besplatni audio stylovi za Genos.

Koji mi usput nisu nista posebno, razmisljam cak da ih izbrisem.

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk

viktor011 11.04.2018 10:16

Evo da se javim sa novim updejtom,odradio i za sada samo probao novi softver za obradu audio staylova.Lepo to radi,zanimljivo je da kada odradis audio stayl,ne moras ga ucitavati u memoriju nego direktno sa harda ga pokreces,sto znaci da ne iskoristava slobodnu memoriju;)

Trenutno vrijeme na Forumu 07:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org