![]() |
Predlog za najbolji Test obe masine:
Organiziram Susret nas muzicara koji se nalazimo u NY i budemo na forumu, ima nas podosta, ja donosim PA2X, T3 i G70. Ozvucenje mozemo birati koje hocemo jer bi to radio u Fenix Studios u Staten Island, to je Rehearsal Studios koji imaju nekoliko sala za vezbanja takodje i ozvucenja, mogu i sa njima srediti, skupimo se nas jedno 10 muzicara i provedemo tu nekoliko sata, snimimo nesto, pozajebavamo se, popricamo, bilo bi fino. |
Mnogo dobar drug je uzeo T3 3999$ i danas mu stize klavijatura a ja moram poslom u Bg onda cu povratku da svratim kod njega u Kv da je bas poslusam i pogledam naravno,mada nisam neki poznavalac Yamaha aranzera!Prenecu vam utiske i zapaznja ovih dana!
|
4000 dolara? Hebote! Znaci ipak drugi po redu posle Audya u ceni...zaboraviti Wersi.
Dokle ce ovi sa cenama jebo ih! |
Klavijatura je iz inostranstva jer je kod nas nema,verovatno prvi T3 koji je stigao u Srbiju!E sad pitacu ga dal je to sa carinom i svim dazbinama jer nisamo pricali o tome ;) ali mislim da je to poskupo!!!
|
Ja mislim da tebi ne treba nikakvo upustvo o tyrosu 3. Posto vidim da si ovde lepo sve objasnio koje su razlike izmedju T2 i T3. T2 da si toliko pokudio kao da je ona nista naspram T3. A ne zaboravite svi vi koji imate korga, evo vam ocigledan primer. Koliko je pre izasla tyros2 a pa2x pro je stize po ceni i pada polako ispod nje.
|
Citat:
|
Marko, ja mislim da je to cena samo Sinta bez icega, jer i ovde motace se oko 4000.
Ne verujem da je sve uklopljeno u tu cenu, premalo mi izgleda...hmm...raspitaj. Ivane, nemam reci brale... |
Jbt.u Srbiji nema dva dobro sredjena tajrosa "dvojka" a ljudi već pucaju pare za "trojku"...ala smo mi muzikanti neka luda sorta,strašno...:-O
Blago trgovcima sa nama ovakvima...:lol: |
Zove je Veljko,izbeglica je iz Gnjilana ali je od 1999. do 2007. ziveo u Nemackoj jer mu cale tamo radi vec 20 godina!Od 2007. zivi u Kraljevu a inace sam svira i peva i do sada je imao Pa80 i Motif6 pa je onda prodao obe klavijature i uzeo T3 a i clan je Yu-midi foruma pa ce se verovatno ukljucit u pricu kad bude video da smo pricali o njemu!
|
Citat:
Pa ja sam čuo da u Bg ima nekoliko Tyros 2,dobro sređenih ... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org