![]() |
:pVidecemo preksutra sa ce biti...:p
|
OS2. u novembru samo da nisu zgresili godinu.
Gledajuci neke tyrosove video klipove, na jednom forumu sam pohvalio tyros klavijature, pa su me napali kolege, kao korg brine o nas, evo novi os pa nova klavijatura, itd, itd. Svi ste na pocetku pisali kako bice puno novog i dobrog, sad svi vi pisete kako nista od svega ovog. Evo kod nas u MKD (Skopje) vec se razmislja za prelazak na Tyrosu 3, a znam i nekoliko kolega koji su vec kupili presli s korgna yamahu). Cuo sam da cjena izlozenih Tyros-a u Sk. (moze i staro za novo sa doplatom) je od 2800-3200 Euro. Hocu reci da smo zaostali malo s korgovima. Puno pricanja, a na djelu nista. Ovo je moje misljenje, a pisem ovo jer sam korgovac u dusi, ali ne slep pa da ne vidim razlike. |
Slažem se .Možeš li reći kojiko otprilike iznosi nadoplata za T3...
Tyros2 i koliko eura?... |
Drugovi hajte vi molim vas na forum Yamahe pa tamo diskutujte o T3 i ostalim đavlima...
Već se počelo zalaziti sa teme a bez potrebe...Dakle kome paše T3--UZIMAJTE,niko vam ga ne brani a temu sa OS2.0 ostavite drugima koji imaju koju pametnu informaciju o dolazku i slično...Bez zamjere ali bez veze da se to puca ovamo,Mene lično nit interesuje T3,niti ništa povezano s njim a mislim da nisam jedini s ove teme,pa zato imate tamo temu Yamaha-Aranžeri pa se razpišite koliko vas volja...Pozdrav! |
Dobio sam email od decko sto radi za Korg,danas Ponedeljak ili najkasno sutra izadze novi OS2.0 za Pa2x i Pa800. Koliko je tacno neznam, nemogu da garantujem da je 100% sigurno ;)
Na Korgova Stranica je isto i Korg Moderator objavio da za najkasno 2 dana izadze novi OS,pa valjda nije neka zajebancija :) Pozdrav |
Pozdrav GAGI!!!
Nema te 100 godina,pa valjda ima nešto na tome... Evo svi ga očekujemo ko ozeblo sunce a i mislim da ne čekamo za bez veze,da će da se isplati...;) |
Pozdrav Almire
tu sam ja celo vreme,pratim sve teme,samo sto me strah da pisem i da odgovaram ljudima,dobicu odma po kapu :) Dobio sam jutros ovaj email za novi OS, pa reko napisacu ovde na forumu,pa sta bude neka bude :) |
hvala na obavjestenju Gago... zivio... nadajmo se da ce biti istina. [-O<[-O<[-O<
|
###tu sam ja celo vreme,pratim sve teme,samo sto me strah da pisem i da odgovaram ljudima,dobicu odma po kapu ###
Vala drug ti si ovdje više nego dobrodošao,meni si pomogo više od sviju da savladam Korga a i imaš znanje nadaleko bolje u svojoj regiji...A ja gledam što te nema toliko na forumu...Jedva čekam taj đavo da ga izađe,pa nebil sturio konkurenciju za duže vreme;) |
Bice, bice...jos koji sat!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org