YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Novi pravilnik!!!! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=9470)

grandia 18.06.2009 09:31

drug vlajko ...

znam da, kad sam procitao prvi put tvoj 1. komentar, isto misljenje sam imao kao i sada kad sam drugi put procitao ... buraz pises mnogo provokativno. dosta je da se cita samo pola teksta koji si pisao ... pa evo i sad opet pises nesto a nisi siguran dal je to tako il ne: odakle ti znas da team hoce da smanji broj clanova? i da jeste tako kako ti mislis, to bi oni sigurno na drugi nacin ucinuli a ne tako ....

budi srecan sto su ti ukinuli ban. ali tu necu da se mesam jel moderatori znaju najbolje kako treba reagovati i uciniti ...

pozdrav
grandia / predrag

kreso 18.06.2009 10:22

:mad:

Slušajte, sad je dosta rasprave oko pravilnika.
Pravilnik je jasno napisan i za najgluplje i ovdje je Sveto pismo.
Nema tu više nikakvih promjena i prepravaka. Kome se ne sviđa, ne mora biti član i nek odleti odavde. Neču više da čujem i jedan komentar na pravila. Sujestije su OK, ali pametne i s razlogom.
Taj pravilnik smo sastavljali i mučili se oko njega, da bi sad par novaka tražilo kruha povrh pogače.
I na kraju, Vlajko bez obzira što si stari član, nemoj si misliti da imaš zbog toga neki protektorat. I ja sam član od 2005.-te, al sam ovdje svaki dan, a ne svako prestupno ljeto.
I ja prvi kao član YU-MIDI Teama neču dopustiti da se ovdje ponaša tko kako hoće i kritizira nečiji rad a nije pridonio za boljitak istog što je pod noktima crno.
Zato, pojedinci jezik za zube. <):)

zeljko 18.06.2009 11:41

Bravo Kreso,samo da kazem ovo.Nije se rodio ko je narodu ugodio,Heheheh Pozdrav

Aleksic228 18.06.2009 18:49

Mislim da smo dosta diskutirali o ovome, sad je dosta. Ajmo mi da zaključimo, da se pravilnik prihvati takav kakav je iako su neke tače kritizirane, jer ako nećemo, onda netrebamo ni da budemo članovi ovde. ;)

@Vlajko

Znam da nije potrebno, ali imala sam potrebu, jer ima ovde pojedinačni kojima se mora crtati da bi razumeli o čemu se radi. :D

Da završim ovo sa željom da svi ostanemo u dobrim odnosima i hvala vam za ovu diskusiju, puno sam se ismejala i ispričavala sad je dovoljno. :)

Pozz Aleksic228

Sejox 18.06.2009 22:10

Cini mi se da se otprilike,najmanje jednom godisnje pojavi ovakva
tema sa istim ili slicnim postovima.
I uvijek je isti zavrsetak-neko napise nekoliko postova,jos neko za njim,
malo se dignu tenzije i nista od svega na kraju.
Malo me cudi jer ima,bar po datumu registracije,starih clanova.Ako su pratili
forum,a koliko vidim nisu,mogli su citati skoro iste ovakve postove i ranije.
I da su citali,ne bi nista ni pisali sigurno.
A i ovi novi koji "sve znaju",jer su navodno pratili rad foruma,iznose svoja
misljenja(na koja imaju pravo) ali bez prave argumentacije i obrazlozenja koja bi bila jasna i prihvatljiva.
Ljudi moji,vaspitanom i "normalnom" covjeku,pravilnik gotovo da i nije potreban.

I na kraju,ako ovdje nije dobro,onda pokrenite taj famozni "yu-demokratija.com" forum i pustite neka vam clanovi na njemu rade sta
im padne na pamet-u skladu sa evrpskom,americkom....itd demokratijom.

Pozdrav,

Vlajko 18.06.2009 23:49

@grandia

jeste druže možda pišem dosta provokativno. ali samo "možda" jer onaj koji ne prihvata kritiku oseća se uvređenim i smatra to provokacijom.

@sejox
pročitaj ponovo moj post da bi shvatio šta sam ja mislio sa, kako ti kažeš
famoznim yu-demokratija.com !

@kreso
otkud ti znaš da ja nisam svaki dan ovde nego samo svakog prestupnog leta? jel zato što se ne logujem i nepišem na forumu?
nisam od onih koji nemaju drugog posla pa svaki post komentarišu
da bi skupili 1300 postova............nemora se svakoj šerpi biti poklopac

srdačan pozdrav

huka1 19.06.2009 00:03

ovo meni vise na komunizam lici,nema veze sa demokratijom.Jedino bi bilo posteno da se ljudima koji nisu iz jugoslavije kaze da ne dolaze ovdje i to je to..Cista demokratija hahahah

Sejox 19.06.2009 00:09

@Vlajko

Naravno,bez ikakve namjere da ulazim u bilo kakvu polemiku,jer to ne volim,
ne bi valjalo da budes "Buntovnik bez razloga"....
Onako je kako je-vazi za sviju,pa se prilagodi tome i ti.

Pozdrav,

Vaxter 19.06.2009 00:11

@huka1
Zali se chovek koji je od sajta samo uzimao, i nikada NISHTA dao...
Za tu je vec 3 godine...
Hah...
A chini mi se i da je nechji dupli nalog... ;)

Dell 19.06.2009 00:15

neckao sam se, ali ajde nek i balavac koju prozbori ;) Nadjite mi sajt koji nudi ovoliko besplatnog materijala, jos bi trebali moderatori i admini nekako da nam povladjuju? Zar nije dosta to sto se trude bez ikakvog profita. Lako se tuziti na sto nema piraterije i midia. Zezajte se vi sa raznim tuzbama i drugim stvarima, Google ovaj sajt umalo nije izbacio iz rezultata. Samo za primjer ukucajte na google YU-MIDI i vidite koju ce vam stranicu prvu izbaciti ;) Ako se ne slazete s pravilnikom idite, siroko vam polje hmmmm... a zasto ste jos na ovom sajtu, zbog downloada?? Da nema downloada vjerojatno mnogi ne bi nista ni pisali na ovu temu. I jos da pitam clana huka1 sta si mislio reci zadnjim postom nije mi nikako jasno ;) ? To je bilo moje misljenje iako sam ja jos malo mlad da se petljam u ovakve stvari, morao sam da se oglasim, pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 05:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org