![]() |
po meni cortan stvarno nema pojma,ja postujem stil Ljubise Pavkovica,kako je na snimku tako i treba odsivrati,ili bar sto originalnije,moze negde malo ciganije ali ne treba preterivati....:)
|
Kosmajac je po meni br. 1, covek svira solo, bas i kontru, kompletan klavijaturista, razgranicio je stilove muzike, i mnogo je sirok sviracki, veliki poznavalac harmonije.
|
@mkorgpa500 kad se za nekoga kaze da "nema pojma" onda se vjerojatno ocekuje da osoba koja je isto rekla posjeduje jako veliko muzicko znanje. Covjek radi posao, zaradjuje pare, ljudi ga zovu, svirao je sa jako velikim muzicarima, a on "nema pojma". Vjerojatno ce nakon vaseg posta prestat sa svirkom, deprimirace se :)
|
Po meni najbolji Srpski klavijaturista Mica Nikolic i Cira! A od stranih Amza !!
|
mica nikolic jedan od najboljih...
|
Rade Petrovic-Kosmajac, jedan jedini i tesko ponovljiv.
|
@Dell pa hajde objasni mi sta on to svira??kakve su mu ono ludorije,sto ne svira neki forspil tacno i skidam kapu....nisam ja rekao da on nema pojma bukvalno,vec sa moje tacke gledista on svira nesto bezveze...poz :)
|
Zlaja Timotic
|
vlaxxy gde se set zlaje,legende;)
|
mkorgpa500, Pa recimo da je velika razlika izmedju onoga sto ste prvotno napisali
Citat:
Citat:
U prvom postu niste napisali nista sto bi iskljucilo tu buvalnost :) Izmedju ostalog, ljudima se svidja to sto on svira i covjek zaradjuje na tome, svaka mu cast. A to sto se on po necijem ukusu "glupira" njemu nista ne znaci, jer je muzika umjetnost, a ja mislim i nadam se da umjetnost ne bi trebala da ima neka strogo odredjena pravila zar ne? :) |
Citat:
|
Najbolji je jedan cika Mladen,covek ubedljivo najvise zaradjuje godinama,sam svira,malo bolje od naseg Siemensserbije,ali covek nema sta ne zna,i uvek uzme extra kintu,i zato je on najbolji,a Kosmajac i ekipa,pa u mom malom gradu ima bar 5 Kosmajaca,cak i boljih,al sede kuci il sviraju za dva piva,al to je tako.Mada salu na stranu sad bih mogao nabrojati jedno 20-30 extra virtuoza u svojim domenima,ali cemu,inace i ovde na forumu ima mnogo opasnih sviraca,Dare82 pre svega,pa onda tu je i Milance jedan i drugi,pa Boki velik,Mali Skoric ima isto opasnu tehniku,itd.
Al kad bih mogao da biram kojim stilom da sviram bez razmisljanja bih rekao Marko Cvetkovic ili Dare, i to je beton,bar za mene,znati sve stilove i sve dobro odsvirati. |
Odi i ebi svi su oni dobri , al ja mislim da je tu ubedljivo naj naj srecko krecar . To je moje mislenje covek i dobro zumba a i solira .
|
Mislim da je najbolji Tito...:))..Ups....,greška,on je bio pijanista...Pozdrav!
|
moj idol
Rade Petrovic Kosmajac
|
Najbolji i najaci je Predrag "pedja" raimovic iz energi bend!!!!
Covek svira znaci sve stilove od amzu pa do cortana.... |
@ Kabi,znaci svira covek sve na svetu cim zna od Amzu pa do Cortana? :lol:
Jel bolje svira od Kosmajac? |
@Vule
Imam dosta snimaka od PedZe :D, prosto je neverovatno, ali covek svira sve moguce stilove (amza i cortan su mu samo uza specijalnost :) ), i to takvom tehnikom da covek ne poveruje...Nesto slicno kao Malmstean na gitari, tehnicki savrseno...Kad cujem Kraj potoka bistre vode kako je odsvirao, dodje mi da placem...;)) |
Citat:
hehe mogu da ti kazem da se kosmajac nemoze u porediti sa pedjom... |
E onda je stvarno mlogo dobar:))
|
Pa i jeste!
|
bash tako niski...
ima jedan klip na youtube gde su svirali amza i pedja.. i sad normalno amza fura ono svoje,i zamisli pedja pred kraj coceka prekine amzu i pocne on da fura sa slicnom bojom.. veruj te mi pedja ga znaci ubio i on je i zavrshio cocek,, mislim covek treba da ima velika muda da bi tako neshto uradio pored amze... mogao bi da postavom link ako moderatori dozvoljavaju? |
Ja mislim da nema najboljeg klavijaturiste,jer uvijek imam bolji od boljeg,ali za neke se opste nezna,isto primjer sto ima pjevaca koji rade po kafanama i extra pjevaju,100 puta bolje od onih pjevaca sto su popularni i prozvani raznoraznim kraljevima i kraljicama.
|
kabi majstore ajd mi posali na private link bas me zanima da pogledam
hvala |
Boki - Amadeus Bend
|
I ja se slazem sa Glorious.. Boki Amadeus
|
A sta je sa Kosmajcem? Ja mislim da je covek zasluzio da se pomene ovde,ne!!!
Dodato: Kosmajac vec pomenut nisam video sorry.Za Pedju iz Energy-ja se slazem.Pa ne zovu coveka za dzaba REBUS. |
|
Kud se Ivice nisam sjetio, inace on je clan naseg foruma ;) Slozice se sa tvojom konstantacijom i tvoj komsija Boki :)
|
perica zdravkovic
|
e ovo je najbolji klavijaturista
mali nesa je fenomen... |
takozvani "orguljasi" ne spadaju u sekciju klavijaturista, tocnije solo klavijaturista
|
Dragan Ćirković i ja :DD
|
Pozdrav svima, odlicna tema, po meni je naj klavijaturista Alija Alexa iz XXL benda, ako je neko bio na splavu BATA LAKI zna o kome se radi.
|
Kad sam ja ranije pisao za Pedju niko nije imao pojma kako dečko svira i da su svi ti koje poredite smešni pored njega.... a sad samo ukucajte na yt i kazaće vam se samo ...
Dodato: evo jedan noviji link.... |
Moram priznati ''nazalost'' Tairov....svestranost .....tehnika...smisao .
|
Ljudi, Jordan Rudess < nadjite ga na youtube. Ovo je klavijaturista.
|
Potpisujem ,Tairova sam pomenuo jer je slican nasoj muzici ali Jordan brutalan!!
|
Sto bismo ga trazili na You Tube,opste poznato-Jordan Rudess-svetski number 1!
|
za mene je to kosmajac sto se tice sviranja!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:10 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org