![]() |
To su ti najbrzi prsti :) bravo Boki.Aj snimi nesto duze,ti I ja se izgleda tskmicimo ko ce kraci demo da postavi.I mene zagolica pa600
Postovano sa mobilnog uređaja |
Ovo sasvim lepo zvuci,mislim da ce KORG sa ovim modelom samo ucvrstiti svoje mesto medju aranzerima.
|
Hehe Mladjo, da znas da je istina :D jbg ja reko da se snimim malo kamerom, i baterije sam imao za cirka 5min snimanja, tako da nisam nesto uspeo posebno da snimim, ali od petka sam na godisnjem 10 dana pa cu imati malo vise vremena pa ce biti i snimaka, a i da ga malo sredim... spravica je super inace.
Neso i ti si dobro rekao za korga jel sam se i ja prijatno iznenadio, iskreno mislio sam da ce u ovom modelu biti mnogo vise zakidanja u nekim funkcijama i mogucnostima u odnosu na npr. pa800, ali evo vec 4 dana ga maltretiram i stvarno ne mogu da mu nadjem neku slabu stranu da bi trenutno izdvojio jos toliko para vise za korg pa 800 pored ovog modela.sto se tice sounda identican je kao na pa800, jedino sto izgleda koliko sam provalio ne moze da cita multisamplove (ili ja neznam da ucitam) ali i bez njih se moze napraviti sasvim pristojan sound... za ram cemo jos videti da li ce biti problema kao na pa800, iskreno se nadam da nece. ovo drugo sve tip top. stavicu jos snimaka i to cu snimati sa mojim zoom-om pa cu uploadovati na soundcloud, samo da docekam taj petak i da imam malo vise slobodnog vremena. |
A koja je razlika izmedju samplova i multisamplova?
|
Nemoj soundcloud,brljavi nesto,safari nece da ga otvori,preko telefona isto neki problem bude
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Citat:
Sent from S3 |
Evo malo da osvezim demo... malo sam isprobava namenske juve ritmove sa sts-ima, pa poslusajte kako zvuci
http://kiwi6.com/file/y89a9p4u32 http://k007.kiwi6.com/hotlink/y89a9p...korg_pa600.wav |
ovaj donji link sto ima .wav na kraju funkcionise
|
Najbolje odsvirano od Mileta Kitica ja sam zivot svoj stavio na kocku:)A snimak je katastrofa jer sam morao do kraja da pojacam i opet slabo cujem:DPozdrav druze i samo meci nove snimke
|
Druze,lepo zvuci,sto rece Zelja,najbolje Miletove pesme,a Draganina dvojka je ekstra!!
P.S.da ti ta dvojka nije ostala od Yamahe;) |
Hvala ljudi sto ste nasli vremena da pogledate i naravno prokomentarisete... necete mi verovati ja pa600 imam vec skoro 3 meseca a jos nisam ni pokusao da krenem da ga sredjujem hehe.. ulenjio sam se totalno, smori me posao, i onda kad sednem za klavijaturu ucitam ono sto je vec gotovo i samo sviram.
@Zeljko: ne znam kako se kod tebe cuje slabo, kod mene se cuje normalno, mislim nisam se puno pojacavao posto sam u ponoc sinoc snimao, ali meni nije previse tiho. @Vunimrav: ti ritmovi su namenski i taj miletov je bas ekstra odradjen, pa zato lepo i radi, a sto se tice dvojke nemam pojma da li je sa yamahe, to sam nasao u jednom setu i samo pustio, a naziv joj je "dvojka JuVe" jos jednom hvala svima |
Pa nista onda ako je tebi dobar snimak nemam nista protiv samo tako nastavi dalje:)Inace svirka kao i uvijek ok to se cuje.Pozz
|
dobar ti drugar ovaj set....ubija ;)
|
Recimi jesi zadovoljan sa aranrerom celokupno i jesi razmisljao da spustis dirke
jer onda bi bila strava,ja sam kod mene sve sredio na pa800 a pa 600 ima isti princip dirki,veliki pozdrav. Dodato: Ovo je pitanje normalno za tebe yamahapassion hehehehhe i prpmeni nik u korg vec jednom hehehe salim se. |
Hvala Zeljo na komentarima, svako dobro...
@Mijat: ko mi je dao set, mora biti dobar :D @Nele: iskren da ti budem razmisljao sam da uradim master klavijaturu da mi bude plica, jel je fabricki bas jako duboka... daleko od toga da ne moze da se svira na njoj, ali mislim da bi bila fenomenalna kada bi je podplitio jos malo... cak sam gledao u prodavnici one magnete od par grama, mislim da su idealni za taj posao, moracu ovih dana da smislim kako cu to odraditi. Sto se tice drugih stvari potpuno sam zadovoljan, ja sam skroman covek i ne treba mi puno da me odusevi tako da mi je ovaj pa600 legao ko budali samar :) Vidim ljudi se zale na ovo i ono, znas kako ide ona poslovica "rdjavom k...u i dlaka smeta =)) A i za nick cemo da vidimo otom potom :D |
Citat:
|
A moze li se znati ko ti je dao set ako nije tajna;)
|
@Zdozic: hehe, set sam dobio od kolege Mijata i mogu reci da ima jedan od najkompletnijih setova za pa800 koje sam isprobao. Tako da sam taj set i ostavio u klavijaturi, moracu samo neke stvari da doradim, npr. da prepakujem performanse posto kod pa800 ima 2 grupe po 2 stranice a na pa600 ima jedna grupa po 5 stranica... i naravno da isprebacujem jos neke stvarcice sa drugih setova koje mi se svidjaju, ali generalno sam prezadovoljan ovim setom sto sam od njega dobio.
|
Lepo odsvirano , sve je ok , razmisljam nesto o toj spravi , pa i ne zvuci toliko lose kao sto sam cuo po drugim muz forumima razne demo snimke , hm ko zna mopzda i ja busem vlasnik te sprave , ... Posebno mi se svidja sto ima 96 mb RAM memorije ...
|
Po ovome sto sam cuo "juve demo" pa600 stvarno moze mocno da radi i najverovatnije ce ona biti moj sledeci izbor ;)
|
Todore nema sanse da pogresis ako ju uzmes... po mom misljenju ovo je najbolji aranzer koji moze da se nadje (novi) za ove pare.
|
au bre pola godine nisam nista stavljao... aj malo da osvezim temu sa pa600
|
Hej crni sine :D
Super je ovo. ;) |
To je taj Speedfinger63 ;)
|
Super svrika,svaka cast :)
|
Hvala momci na komentarima, kada ja kao hobi muzicar dobijem ovako pozitivne komentare, i vise sam nego zadovoljan. Izgleda da mi je kamera pukla, tako da nemojte puno pojacavati kad budete preslusavali cuje se neki neprijatan zvuk pre pocetka muzike.
@Dell: gde se seti speedfingera hahahaha... taj nadimak ce me proganjati dok sam ziv :lol: |
........
odlicno boki.odlicno.stavise fenomenalno.
pa nadimak i dx11 se urezale mnogima u glavu :) |
@albundy: hehe, yamaha dx11 koju mi je pozajmio kolega Ledeni, stajala dobrih godinu dana kod mene covek bio i zaboravio na nju... To je bio instrument, iako joj dirka c na drugoj ili trecoj oktavi nije radila :lol:
Jbt, sad kad pogledam ove moje zadnje videe... auuuuu, koliku sam stomacinu pustio :"> |
Ne zeni se crni Lazo, lepo sam ti kaz'o :lol: :lol: :lol:
|
Hehe, jbg Dell zaebah se ja :lol: Nemoj da ponovis moju gresku :lol:
|
Evo uspeo sam da spojim klav. Stereo kablom, i kao Video izvor da namestim web kameru, u programu koji mi je kolega Aca g600 poslao, i mogu reci da sam zadovoljan sto se tice zvuka, a kvalitet videa je takav kakav je. meni je zvuk bio bitan da se jasno cuje, evo da pogledate kako to sad izlazi
https://www.youtube.com/watch?v=-YctX_ut580 |
Opaaaa! Dobar, dobar!!! Nek si ti nama ozdravio! Odoh popit koji vinacic u to ime! :D
|
To je to kolega :) Eto, ja taj program koristim, samo sto imam bolju kameru izgleda, jer vidim iz videa da je 480p maksimalna rezolucija, a kod mene je 720p HD i onda kod mene cistije i bolje izlazi video, sto je normalno, ali zvuk lepo i cisto izlazi i to je to :) Kada budes uzimao bolju kamericu (neku minimum HD video da snima), videces ogromno poboljsanje sto se tice videa, a zvuk je po meni odlican :) Mozda ti je malo i losiji kvalitet videa zbog, koliko vidim neke svetlosti ovamo koja je uperena maltene direktno, inace ovako danju, mislim da bi bilo za nijansu jos bolje sto se tice ove kamere i ovih 480p....Generalno je dobro :) Drago mi je da sam ti pomogao :) Pozdrav :)
|
Bravo!Snimak vrhunski i to je to,sad se sve lijepo cuje.Super svirka i lijepo podesen Pa 600.Meni se bas svidja.Poz
|
Momci, hvala za pozitivne komentare, i jedno specijalno hvala za kolegu acu g600 na velikoj pomoci oko programa. Sto se tice kamere, definitivno nameravam uzeti jednu HD kamericu sto zbog ovog snimanja, a sto zbog kvaliteta videa inace (Skype itd..) Sledi jos snimaka, samo da ustimam malo sve.
|
Jel isti set u pitanju? :)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Isti Sale, sve isto. samo s vremena na vreme ja jos dodam ili iskorigujem nesto ali ne odustajem od tog seta. ubedljivo najbolji i najkompletniji set za pa masine bar koliko sam ih ja isprobao do sada.
|
Sve zavisi kome šta treba. Meni je npr. super sto se tiče ritmova. Generalno mi pokriva skoro sve potrebe. Boje, po mom mišljenju, imaju previše eha i EQa, pa sam sada u procesu prepravljanja :)
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
za boje si u pravu mada ja volim tako malo da "odzvanja" hehe... ritmova ima dosta i za svasta al moglo bi jos tu da se i pobrise i doda nekih stvari. u globalu je ok, pogotovo onaj etno bass i kontra na prvom favoritu. to mi je omiljeno. videcu danas da snimim samo boje sa bassom pa da postavim da cuju ljudi. e da, i terci fali ali to takodje ima u originalnom setu(pogotovo one durske terce za kola) ali zbog razlicite strukture redjanja performansi izmedju pa600 i pa800 to nisam ucitao. to se mora rucno kopirati bar kod mene.
|
Ja te terce ne volim. Možda samo po nekad da iskoristim ali mi generalno ne treba.
Ako se lepo odsvira "prva", niko ne primećuje da nema terce... Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org