![]() |
|
Auuuuuu ovo je najveci crnac od svih klipova. Ovo i oni kad vicu Ja volim ku**c. Znaci vrh.
Mare legend. :)) |
Gledao sam ovog Nesu Bridzisa...Znaci ZLO =))=))=))=))=))
|
@citat-Dragojlo-"Mislim,nemo se ljutite ali ovo je za*ebalo vek".Ovaj lik sto ne voli Riki Martina.:lol:
|
|
"na mobilnom telefonu obrisi njen broj"
tekst opasan rofl |
Pazi koje strojeve mali svira...Kako forira kad udara akorde,a još kako nisko ima klaviaturu-ja na njoj nebi mogo odraditi ništa,prije bi me uvatio grč u zglobu...Ali sviđa mi se interpretacija,malo Dur-a,malo Mol-a,malo nekih čudnih akorda...Svaka čast,kad budem imo svadbu samo oni dolaze u obzir...
|
Eeeeee ljudi nemoj te ovaj zadnji snimak zamjerit i gledat! Mali ima 12 godina i uci se pomalo i za moj racun za kratko vrijeme mu jako dobro ide i drug mi je isto! Bit ce od njega nesto! Pozdrav, Alen!
|
Odkud ti gore sunce mu kalajsano!
Pa djete,jesil ti upošte živ? |
|
Krajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
|
|
|
ovo bas i nije smesno,zalosno je!:(
|
|
gle ga al se bruka..e bre slepce 1 ..
|
A klavijaturista je najbolji =))
|
Nije bitna slika, bitan je kasniji zvuk... :)) |
Grmi Fender, grmi Vox pojacalo hahahahahahahaahah.
A evo primera kako upropastiti lepu narodnu pesmu. Izokreces ritam neke postojece pesme (Aco Pejovic - Naj-naj), izgovoris meko L, uzmes solo nekog fabrickog ritma sa klavijature, malo zakukas i eto papazijanije. Tuzno je samo sto ce nam vec "sutra" klinci traziti "Nisam te se nagledao" od Dada Polumente ... http://www.youtube.com/watch?v=ymrtoKZtw50 |
hm... vec su mi trazili od dade nisam te se .... tuzno
|
da li znate da je toma zdr ukrao pesmu jelena ace p. :)
inace volim acu..dobar je momak..malo seljak al ok je.. |
Aco ima gomilu pokradenih pesama, ali je na tv pricao kako je platio autorska prava za Jelenu. I meni se licno svidela vise Acina nego tomina verzija. Al ovaj Polumenta je napravaio bezvezotinu (po meni). Nego da ne skrecemo sa teme. Evo jedan pravi muzicar :)
|
Hahaha KAMIONDZIJE
|
|
veoma interesantan sport!!! Zna li neko neki klub gde mogu da se uclanim mislim da sam pronasao napokon sport kojim bih mogao da se bavim.......... |
a vidite nenormalnog malnara=))=))
|
|
Poznata Lidija - Amsterdamska qrva, snimila puno filmicha :)
|
HIHIHIHIHI
|
@cane
Sta li si trazio pa si naleteo na ovaj klip sa ovim majmunom? =)) |
E,majmun je cudo od igraca!!!=))
|
|
Auuuuuuuu :)
|
Ajaoooo pa ja bi ubio onu babu na licu mesta :mad: :D
|
@skoricnik
Ako mislis za pa2x baka nije kriva, pogledaj dobro klip i videces da kljava sama pada od stalak :) barem tako se vidi da je popustio stalak btw ako tip svira skupu klavijaturu onda je bizarno da koristi stalak od nekih 50 eura ako se ne varam :) :) :) |
ma majmun je najzesci nije normalan sta radi kozi
a sto kaze milance sta li si ti trazio na netu pa si nasao ovog majmuna ccccccc |
nije baba kriva ....al kako otrese isto da je u njemu 3 kile....
|
Dobar stalak.
|
a pa2x tresnula ali ritam ne staje hehehe prosla je test....
pozzzzz |
Kvalitetno su ga napravili,to se ceni.Sta bi bilo da je pao neki plastikaner kukuuuuuuu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org