![]() |
A za sad ce da vozi motokultivator... =))
|
Tako je =))=)) Prvo se uci na motokultivatoru pa se onda prelazi na nesto ozbiljnije=))
|
erno, daj reci koji covjek, ja sam ti tu kod gradiske i ako je covjek toliko poznat sigurno ga znam...
|
poz
Imam babu Zivku, ima sklerozu staracku ali je nikad ne bih menjao za neku drugu zdravu babu. Jer mi se desavalo da me vise puta uvece u sobi zatekne sa devojkom na gomili. I svidja mi se to sto do ujutru zaboravi i ne kaze mom ocu i majci sta je videla. =))=))=))=))
|
Da se pohvalim da nemam cime da se pohvalim:p
|
Sinoć sam poslije dvije sedmice pauze zbog povrede ligamenata imao svirku nekih 4 sata bez pauze i stražnjica tj. dupe mi je otpalo od barske stolice...:S
|
Evo da se pohvalim,stigao mi i Triton Studio.....
|
Opet sam skinuo 3-4kg.i mnogo se dobro osecam.
|
Svaka cast Jefto :) Evo ja da se pohvalim da sam dobio malog brata :) Ne rodjenog, ali od tetke :)
Odma' mu prinosim kljavicu "FIRST AUSTRIA" =)) Na njoj sam i ja poceo =)) |
Josipe sve najblje drug,imaš divan instrument,i nea te posluži z Božju pomoć...
Jefta---koji je recept druže,ja se ukrmio pa stalno variram 95-97 a volio bi spasti na 90 više neg išta...Mlad sam a žderem ko konj...ujutru poslije tezge obavezno na burek ili hamburger inače ne mogu da zaspem kad dođem-želudac neda mira...Pa ako imaš akvu provjerenu metodu bez onih čajeva i preparata-pucaj! |
Samo redovan seks......moras jednom dnevno,a ne jednom mesecno.......;):D
|
Sta ce covek kad vise voli hamburgere i burek...:lol:...a voli on i seks...i uvek ga se rado seca...:lol:=))
|
Nazalost,nema lakog nacina za skidanje kilaze.Ovo sto ja praktikujem je Vitaplex rezim ishrane,program za detoksikaciju.Ne umire se od gladi ali se mora precizno pridrzavati uputstva da bi bilo nekih rezultata.Proslog leta sam za 18 dana skinuo 10kg.
|
Momci samo vi zezajte zato ja svake godine po jedno dete....hehe...Malo šale ali što se tiče toga iskreno rečeno gazim non stop ali ništa ne pomaže...Stvarno ne mogu da zaspim ako ne jedem ujutru kad stignem...A znate i kakve su razna veselja,pečenja,meze---Budala samo može da odoli...Tek mi je 23 godine a već mi se oteže šlauf pa moram da skontam šta i kako...Trčanje sam probo pa stalno se znojim i izgladnim da to sve povratim nazad,tako da ne znam šta bi...A inače da se pohvalim da ću za Novu da dobijem novi helikopter...ne pravi već na daljinski,eno vidio sam da me draga hoće da iznenadi pa sakrila u ormaru katalog...E sad samo ne znam dali da joj zaokružim kojeg da mi kupi da nebi pokvario iznenađenja...
|
=))=))=)) kraj
|
A mozda ti brate moj ne *ebes kako treba?Mozda gresis u necemu?
|
Mozda @ebe @ebe pa promeni ruku...:)...od toga se ne mrsavi....:lol:
|
nije bitno kolikop puta, bitna je tehnika kojom rasplazes,od toga kila pada....ja recimo roknem jednom mjesecno al posteno,i da napomenem,kile nemozes skinut kod kuce,izvan kuce kad rokas to je ubrzani proces,prije se kile gube.....znate kako sam ja prije govorio trebama,ja ne mogu dugo al za to mogu vise puta.....hehehehe
|
Citat:
|
Citat:
|
Pa da...jednom mesecno...al´u svakoj kuci na 200m radijus.
|
A znaci racunaju se i Galetove komsinice.
E tu je nenadmasan.Cak mislim da je precnik djelovanja i veci. Tunel do tunela.... |
Gori je od svih vinkovackih krtica i rovaca...:)):)):))
|
Pored redovnog sexa, potrebno je da se drzi i AVOKADO dijeta. Znaci jedes sve osim avokada. Ja drzim tu dijetu vec godinama, godinama nisam jeo avokado. Sta da vam kazem, rezultati su fascinantni, imam 107kg.
|
Citat:
|
evo da se i ja pohvalim : smrsao sam za mesec dana 15 kila...i braco mila obisao sam sav komsiluk...:)
|
Kako? O.o
Daj recepat! Ja se za toliko ugojio 7 kila... :D |
Recept: Preselis se kod cvelepa50.;)
Nije problem u tebi,nego u komsiluku........;) |
U pravu si Milanche.Cvele je otkrio recept-obilazak komsiluka.
Ali mora da je drugar Vaxter,zaboravio na tu "gradjansku duznost i obavezu":) Kazu stari ljudi-komsiluk je "drugi dom",a ja vjerujem starijim....;) |
vaxter dodji na mesec dana kod mene u austriju...pa da ti pokazem malo ovaj moj komsiluk...:D:D
pozzz |
E cuj Cveleta hahahaha
Skinuo stomak i ugledao nesto ispod....Napokon....:) |
=))=))=))
Hmmm................stopala mozda? =)) |
Citat:
|
Tonski Tehničar...Svaka čast nema dalje...
Evo da se pohvalim da za koji dan dobijam helikopter... Čim stigne odmah ću da vam ga pokažem...mislim helikopter...;) |
Neces ti to umeti da teras!:p
|
Citat:
Ja se držim stare narodne izreke koja kaže: "Hebo majstora kome kisne alat"...:D |
Jaooo nećaće!!!
Kuku meni.......... Umjesto da sa ženom praviš helikopter, ti to kupuješ!? Auuuuuuu...... =))=)) Lijepo ti dođi starom Svirku, ja ću tebi kupit autić na daljinski, pa ćemo se skupa igrat....=))=)) Pozdrav društvo! Svirko |
@Burli
Naravno,da je ta izreka potpuno ispravna. Ja zbog toga i imam "strehu" ili "okapnicu" i nema prokisnjavanja.:) Ali to ipak jos uvijek nije "tenda" ili sator....velika je onda hladovina.:) |
@Sejo
Okapnica je ok...cisto da ne kisne...al tesko kod mene napraviti ladovinu,sve i planinu da posadim ne moze mu ladovinu napraviti...:lol: |
U mom kraju kazu da ispod brega najbolji kukuruzi rastu...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 09:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org