![]() |
Iskreno... meni se vise Pile svidja.:">
|
Ivicice,hvala,shvaticu ovo kao kompliment:">
|
Naravno...bez uvrede Neni.
|
Goran
3 Privitaka
|
1 Privitaka
Strahinja-Stradža (Igorčina junior).
|
Ahaaaa....to je dakle mali muzikalac kojem je kum nadio ime?
Vala koliko vidim to je najmlađi član foruma koji je uslikan-nego reci mi jel već savlado C-dur ljstvicu?I kakve su mu pjevačke sposobnosti,jel razlikuje Dur od Mol-a?..Sve najbolje care i ne daj se,čekaju te duge noći nespavanja i muzike...;) |
Pevacke sposobnosti su mu toliko dobre da ne spavaju po celu noc koliko vezba =))
|
evi i mene svet da vidi....
|
u je nema slike:-( ne znam kako da je postavim isao sam na upload ali ne znam sta kako ne sto sam cackao ali nije to to pa eto ako neko moze da pomogne,bio bih mu zahvalan...:-)
|
Khm...
Citat:
|
@amadeusvk
Taj post Millana sa dva "L" koji si citirao je na cetvrtoj strani,a tvoj citat na 26..... =))=))=)) @Igorcina Dobra slika.....;) Tako to treba.....od malena.....;) |
Khm...
|
3 Privitaka
e da dodam neku moju noviju fotografiju ili ti vise novijih :) xexexexex
|
|
Pa ti si ziva! :))
|
Pilence nam je kao GROM a ti Belja stegao ovu macku ovamo to sto moze,Somborski zahvat a :))
|
Sto je ziva,ajde de,al' sto izgleda.....;)
|
Jefta...:lol::lol::lol: zakon!!!
|
blackman
1 Privitaka
evo i moja slicica
|
2 Privitaka
gibanica
|
1 Privitaka
Evo i mene malo...
Design je pravio GALA,tako da da nebi ispalo da se hvalim...;) |
@Alix
dobra ti ova levo.. reci joj za mene.. imam auto, kucu 195m2 sa garazom, stan u Vrnjackoj bAnji i u novom sadu, klavijaturu, susenu sunku (kom. 2),mobilni,dvd plejer i televizor (kom. 2 - oba kolor) i kirbi. =)) |
Alix, pazi da ti se ova ne popiski u extrema... heheh
|
Vaxter,ziva sam bre:lol:
Jefto,zezas malo a(:| |
Pilence mi izgleda ko One Million Dolars u Ce$hu :)
|
""Evo i mene malo..""
@Almire, tjeraj to..gaze ti po kablovima :lol: |
Citat:
|
evo stigo sam i ja
3 Privitaka
evo kao stovidite kakav sam lep hahahahahahahaha
|
Ja sam hteo da budem milioner,al mi rekli da sam ozenjen........;)
Ali nikad se nezna..............:D |
@Pilence-Ja se zezam non-stop,ali sam ovo mislio stvarno a i ocigledno je.Slika govori vise od hiljadu reci.Nema lazi,nema prevare.
|
2 Privitaka
Ljudi,sta je ovo?Izgleda da samo ja stavim poneku slicicu i to na mesec d
ana!'Ajde neke Novogodisnje,praznicne... Ovako moja mladja cerka Mihaila trenira aikido a na drugoj slici je starija Teodora koja je upravo polozila za narandzasti pojas. |
1 Privitaka
Evo i jedna novogodisnja.Izgledam kao da sam popio gajbu piva,a nisam...
|
2 Privitaka
ha aj da postavim neku slicicu onda i ja :D ovo je sa nove godine.
|
Citat:
|
Citat:
|
Pa,to vam kazem....bilo je manje od gajbe....=))
|
E,i Rade cepa pivo,pogledajte kako je lepo naredjao ambalazu.Krigla piva,pored(mozda)pelinkovac i ono trece neznam sta bi moglo da bude?!Ali,svakako profi prica,nema zezanja.;)
|
Rade se picno ko za Novu Godinu...:lol:...mislim,kao da ide da slavi ko gost...:lol:=))
@ Jefto...ono trece mora da je Dzek...vidis da je iste boje kao onaj na slici...:lol:...e a sad je diskutabilno zasto ga Rade cepa iz case od 2 dl... |
E Rade u pravom smislu reprezentuje muzicare.Sve je pod konac.Od odjece pa sve do krigle sa pivom.
Jedino mi djeluje malo neuhranjeno-previse manekenski....:) Ali to je zdravo tako,kazu....;) A Jefta da je popio jos jedno pivo,prazna gajba....hahaha |
Sad tek vidim koliko je Rade namazan...stekovao se pored kutije sa osiguracima...:D...ako gosti krenu da smaraju samo se "pocese rukom iznad glave"...:lol:=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org