![]() |
Jest,jest tacno je ovo sto grandija kaze.Tako sam ja jedne godine 1500 eura morao da platim..iznenadilo me a nisam imao novac,pa sam morao na rate da vracam.:(Ne pitaju imas ili nemas samo daj,daj a ti nemoras da imas:rolleyes:
Zivot je igra bez granica:D |
Mislim da su cene mnogo povoljnije u Srbiji sto se tice zubara.
Rolandinjos ti je rekao to onako izmedju redova!!! |
Nesto poslednjih dana cesto posecujem Chika Zubu pa sam dobro informisan...:D...pre neki dan meni remontuje zub a posle mene u cekaonici bracni par iz amerike,ne znaju da kazu "Dobar Dan" na Srpskom al znaju gde je jeftino a dobro tako da..@ Grandia,mozda i bude za neki aranzer ako se dobro organizujes...;)
|
ma citam ja i izmedju redova :lol:
razmislit cu o tome ma da pokusavam da to resim preko drzavne becke komore za zdravstvo (krankenkassa) - postoji mogucnost da oni placaju to barem pola posto je maloletan u pitanju ... a mislim da vazi i za odrasle ... jos ako me prati sreca kao do sada, imam da prodajem moje frule i svirat cu ko cortan na melodiku =)) samo, gde da nadjem neku s samplove ...?:-" |
Od pre par dana sam na dijeti.Vrti mi se u glavi od gladi......%^^#$# ti zivot.
|
@grandia: I meni je druze prosle godine pred kraj stigla neka malo veca razlika, oko 300-400 e tako nekako, posto smo se preselili iz stana u kucu pa 100 gluposti radi stalno, i onda su poceli mesecno da nas salju oko 98e valjda iz prevencije da ne bi morali placati tako na gomili, e sad cu da vidim kad bude obracun...
|
Citat:
|
e sad cu da riskiram BANanu :D
sasa nedeljkovic ima i vise kile a peva covek ki slavuj :lol: |
1 Privitaka
@ grandia
Sto jes' jes' Brate...zasluzio si je...=)):lol: Izvoli... |
:lol: :-"
hvala drug rolandinjos - na moju srecu (al to sam znao vec unapred) razumes shalu - al takodje znam i gde trebam da stanem sa mojim komentarima :) pozdrav jefto brate ne daj se! al bas sam se ja nasho da ti dam savet - 98 kile na 176 cm :"> ipak sam za mesec dana smanjio 6 kile - jednostavno sto sam jeo manje ... pokusaj nekako da izbegavas hleb - znam da je to tesko pogotovo kad zamislim kako nash domaci hleb shmeka a on taze iz pekare ... ja bi mogo sa 3 cevape da pojedem kilo hleba ... al tu je greska pozdrav jefto |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org