YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

zeljko 25.02.2010 14:02

Jest,jest tacno je ovo sto grandija kaze.Tako sam ja jedne godine 1500 eura morao da platim..iznenadilo me a nisam imao novac,pa sam morao na rate da vracam.:(Ne pitaju imas ili nemas samo daj,daj a ti nemoras da imas:rolleyes:

Zivot je igra bez granica:D

milanceshow 25.02.2010 14:32

Mislim da su cene mnogo povoljnije u Srbiji sto se tice zubara.

Rolandinjos ti je rekao to onako izmedju redova!!!

Vule 25.02.2010 14:49

Nesto poslednjih dana cesto posecujem Chika Zubu pa sam dobro informisan...:D...pre neki dan meni remontuje zub a posle mene u cekaonici bracni par iz amerike,ne znaju da kazu "Dobar Dan" na Srpskom al znaju gde je jeftino a dobro tako da..@ Grandia,mozda i bude za neki aranzer ako se dobro organizujes...;)

grandia 25.02.2010 14:56

ma citam ja i izmedju redova :lol:

razmislit cu o tome ma da pokusavam da to resim preko drzavne becke komore za zdravstvo (krankenkassa) - postoji mogucnost da oni placaju to barem pola posto je maloletan u pitanju ... a mislim da vazi i za odrasle ...

jos ako me prati sreca kao do sada, imam da prodajem moje frule i svirat cu ko cortan na melodiku =))

samo, gde da nadjem neku s samplove ...?:-"

jeftabgd 25.02.2010 15:18

Od pre par dana sam na dijeti.Vrti mi se u glavi od gladi......%^^#$# ti zivot.

yamahapassion 25.02.2010 15:19

@grandia: I meni je druze prosle godine pred kraj stigla neka malo veca razlika, oko 300-400 e tako nekako, posto smo se preselili iz stana u kucu pa 100 gluposti radi stalno, i onda su poceli mesecno da nas salju oko 98e valjda iz prevencije da ne bi morali placati tako na gomili, e sad cu da vidim kad bude obracun...

Vule 25.02.2010 15:32

Citat:

Originalno postovano od jeftabgd (Post 123835)
Od pre par dana sam na dijeti.Vrti mi se u glavi od gladi......%^^#$# ti zivot.

E moj Brate...ja sam poslednjih godinu i po tako,otkad sam pljuge ostavio i ne vredi...zakuco mi cajger na 120 i ne mrda...:(

grandia 25.02.2010 16:04

e sad cu da riskiram BANanu :D

sasa nedeljkovic ima i vise kile a peva covek ki slavuj :lol:

Vule 25.02.2010 17:36

1 Privitaka
@ grandia

Sto jes' jes' Brate...zasluzio si je...=)):lol:

Izvoli...

grandia 25.02.2010 18:00

:lol: :-"

hvala drug rolandinjos - na moju srecu (al to sam znao vec unapred) razumes shalu - al takodje znam i gde trebam da stanem sa mojim komentarima :)

pozdrav

jefto brate ne daj se!
al bas sam se ja nasho da ti dam savet - 98 kile na 176 cm :">

ipak sam za mesec dana smanjio 6 kile - jednostavno sto sam jeo manje ...
pokusaj nekako da izbegavas hleb - znam da je to tesko pogotovo kad zamislim kako nash domaci hleb shmeka a on taze iz pekare ... ja bi mogo sa 3 cevape da pojedem kilo hleba ... al tu je greska

pozdrav jefto

Trenutno vrijeme na Forumu 13:34

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org