![]() |
Citat:
|
Citat:
I ja sam u dilemi da menja PA600 za PA2x |
Yikwo, ako imas pare menjaj je bez razmisljanja. Neces se pokajati.
|
tyros 3
Evo da se pohvalim da mi je stigao Tyros 3.
Extra očuvan,sve za 10 |
To je to! :) Nek je sa srećom ! :)
|
Nek te dobro sluzi druze moj.!!!!!Cestitam ti
|
Hvala 😃
Poslano sa mog HTC One dual sim koristeći Tapatalk |
To ti misliš... =)) , .... Što se mene tiče...>:D<
|
Konacno sam kupio dobru harmoniku Dallape Organton :)
|
Da se i ja pohvalim, od daske za meso, dvije drvene kuhace i još nekih sitnica, napravio sam duplu sustain pedalu. Izvorna "home made" [emoji3]
Sent from my HTC One mini using Tapatalk |
|
Opaaaaa... Svaka čast namašini. Kakvu kafu kuva? ;)
|
Uh. 😁 Čestitam!!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
@rolandx Kakvu god zena hoce :D
Thanx @smuchac |
Sale cestitke :D
Samo jos jedna stvar, more gore pisati SALE, na fazon SRECKO KRECAR, JOCA KING :lol: |
Farbam ga u zuto, vec sam kupio farbu :p
|
Op, op, op, čestitke :D
|
Citat:
|
Kronos je fabricki zavrsen perfektno, samo idiot moze da ga unisti farbom...
Nekad je bolje ne biti "kul" |
pa i nije baš "završen" perfektno - crni tasteri i potenciometri na crnoj pozadini mi nikada neće biti baš jasni...
|
Evo malo da obnovimo ovu temu, ne volim što je malo zatajila. Drage moje kolege, da se pohvalim da sam kupio ozvučenje i da sam sada svoj na svome. Kupio sam razglas od mnogo dobrog prijatelja, Marka Gredića, koji je jedan od prvih ljudi na ovom forumu i veliki čovek, moj drug i brat!!!
|
Ma bomba kolega! Samo nek je para! :-D
|
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c0cbc551f4.jpg
Ova slika može i ovdje, a može i u Vaše fotografije, uglavnom, ja sam jedan ponosni otac Poslano sa mog HTC Desire 816G dual sim koristeći Tapatalk |
Neće iver dalje od klade... Bravo! I trebaš da budeš ponosan. Ja sam terao moje ali traljavo... Čim kupim pušku, krenuće ponovo ;) ( šala naravno)...
|
Evo i ja malo da se pohvalim, uzeo sam miksetu i 2x ev sx300 zvucnike, za mene je to mnogo ali i odlicno za neki pocetak jer sam tek pre 6-7 meseci poceo po lokalima da sviram, odlicno me sluze zvucnici, za neke manje objekte su savrseni :)
|
evo jedna pohvala i od mene, ispalo mi korg i3 za 50 eura, top stanje, pa reko uzet ga pa makar prasinu skupljo, a tesko djumle ko ormar (jos drveni kovceg sa njim -.-' ) ... nista ne kontam na njemu al nema veze, nek sam ga ja kupio :lol:
|
Toliko i vredi koliko i same dirke na njemu ostalo i kad je bio aktuelan je bilo prevazidjeno..... Ali za te pare uvek mozes kao master klavijaturu da ga iskoristis..... Sa srecom kupovina, iako znam sve u vezi i30 za te novce bi ga uzeo sto kazes nek stoji.
|
nije i30, nego i3... a tipke su mu fine, boje onako (tvornicko samo na njemu), ali evo citam taman, ima isti sound engine ko x5D, 01F/WD, M1... znaci da bi se moglo finih zuja nabacit, i terce... hvala kolega haha
|
Greska u kucanju video sam da je i3....
|
|
"Amapa dzvučnjaci",ajd neka je sa srecom!:lol:
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7e87fc67fd.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...527b823687.jpg
Napokooon :D Masina je premoćna...trebaće mi sigurno pomoc kolega sa foruma kako bih se detaljno upoznao sa novim ljubimcem :) Sent from my SM-N7505 using Tapatalk |
Ej kao nov je haha :D cestitam na kupovini, da dugo sluzi i da donese mnogo love.. sad moze da se promeni ono "instrumenta bez" u nesto ozbiljnije haha
|
Neka je sa seećom!
|
Hajde da se i ja pohvalim.Juče sam kupio aranžer modul Ketron XD3.Nije mi potreban,pošto sam već duži period gitarista u ekipi,ali,eto volim se igrati sa ovakvim stvarčicama.Svim kolegama čestitam na "prinovama"!Pozdrav!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Cestitamo druze,veliki pozdrav!
|
Takodje cestitke na prinovi i da te sluzi dobro.
|
Eto da se pohvalim. Kupio sam mossa za triton. LP
|
Hvala drugari!Sretan Vam današnji dupli praznik!!!Svako dobro i Veliki Pozdrav!
|
Macbook Pro Mid 2015 15", Hi-end model 😀
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f05f744bf4.jpg Poslano sa mog L500S koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org