YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

zeljko 04.08.2013 17:14

Jedna kratka proba sa korga pa 600 odsvirao uzivo iz prve i otpjevao malo:)Harmonika je Neletova sto mi je poslao;)

nele1 04.08.2013 22:56

Napredujes polako ali sigurno,samo napred drug moj.Ovo mislim na aranzersku svirku levu ruku.

gagan 05.08.2013 00:34

Zeljko odlicno pevas , sto se tice sinta , aranzer nije los , misim na ritam , ali harmonika se cuje kao da je interna , ne lici mi na sempl , ili muje takav DA konverter pa tko izlaze semplovi ili ,je bukvalno los sempl

nele1 05.08.2013 01:44

Nije dobro postavio pcg inace zvuci opasno dobro,nije do sinta.

zeljko 05.08.2013 05:20

Nemam pojma sta je.Mozda radi Toga sto sviram dinamikom kad razvlacim meh harmonike pa pokvari sempl.
Ma ovo sam probao malo snimanje i vise sam se koncentrisao na to kako ce mi snimak ispast nego na sviranje a i posto nemam mogucnost da prikljucim papucice na klavijaturu izabiram pjesme gdje nema puno prelaza i sl.jbg.nije mi lako stari se polako,pa izdaje me snaga itd:lol:

nesaband 05.08.2013 09:02

Zeljko,sve je sasvim korektno odsvirano i otpevano.Snimak je cist i ujednacen,nivoi instrumenata su ti takodje dobri na klavijaturi.

Pozdrav

zeljko 05.08.2013 19:20

Ma jos nisam naucio da radim na korgu:(Napravio sam bio set i bio prilicno zadovoljan i neki dan nesto izbrisao i zezno set,poce da zaglavljuje opet a ja nisam memorisao pa sam sad iz pocetka ubacio neki i mozda radi Toga ne radi Harmonika kako treba.Nemam pojma ili mozda samo bolje zvuci ako sviram direktno na mklavijaturi a ne preko harmonike.

Primjetio sam da semplovi kad sviram preko harmonike ponekad drugacije zvuce i cak neki nemaju po svim tipkama hehe tj.fale tonovi i umjesto harmonike npr.svira bubanj.Nista moram malo bolje upoznati klavijaturu i podesavanja na njoj.Hvala vam na komentarima .Poz

zeljko 07.08.2013 19:44

1 Privitaka
Evo mozda su ovo te harmonike Koje mi je Nele dao.Nikako da ih namjestim da zvuce kako treba kad sviram preko harmonike.Svi semplovi koji su u ovom setu nisu jednaki,neki prejako se cuju neki pretihi itd.pa sam probao da ih nivelisem i valjda sam uradio kako treba:rolleyes:Poz

nele1 07.08.2013 20:25

Drug moj namesti samo efekte bolje,vako sto sam cuo je ok ,smanji taj eho tije cudan ,mogo pliva istrument i jos malo sa eq daj mu jajca i toje to.

zeljko 07.08.2013 20:30

Pa ja sam bas na ekvilajzeru smanjivao harmonike posto su bile preglasne.Nisam nasao drugu mogucnost da smanjim Instrumente,jer kad prikljucim harmoniku preko kabla dinamika mi bude pojadcana nekih 30%tj.kad ne razvlacim meh svira 30%jako i opet preglasno a kad bih tek razvukao do kraja meh onda bi iz zvucnika magnet ispao napolje koliko je glasno=))

Trenutno vrijeme na Forumu 13:21

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org