![]() |
a ja bi s jednom lepinom 20 cevapa :lol: inace jefta, nemoj ko seka aleksic, kaze kolabirala na nastupu, u dva dana pojela dvije jabuke i snitu kruha kako mi se cini
|
Ma ljudi moji,
najbolja terapija za mršavljenje je seks,seks, i samo seks........ Ja otkad to primjenjujem, u ovih godinu dana sam uspio smršavit cjelih 20 deka!!:D A šta se tiče zubara, i mene je moja, al zubarka, oplela za 1400 Eura, jest doduše da sam dobio 14 komada, i to keramičkih. Kad ih neko polupa da s ečuje pošteno kako padaju po podu:D Ko da si flašu razbio:lol: @Dell, mislim da je Seka kolabirala jel nije dobila nešto drugo!!! Bananu, recimo.... |
@ Svirko
I ja volim sex i rado ga se secam...:( |
pa jes, malo joj dvije jabuke, u banani ima kalija :lol:
|
@ Roki, =))=))=))=))
zar i ti svojoj dragoj pjevaš svako veče...." Davno je to bilo dragaaaa, još se sječam one noćiiiii....." |
:lol:
...pa dobro sad,nije bas dotle doslo...al' skoro...=)):lol: |
@rolandinjos i @svirko
E evo upravo sada,poslije vaseg pisanja,ja nesto analiziram onu teoriju o braku,a koja kaze, da sa godinama bracnog staza,muz i zena postaju sve bliza familija. Pa sada upravo nesto racunam-da li smo ja i zena dalji rodjaci,blizi rodjaci,brat i sestra ili brat i brat...:( Rezultat ovoga mog racunanja ce ostati naravno anoniman....:) |
@ Sejo
Jel se ti to nama Brate zalis ili hvalis? :lol: Cisto pitam da vidim da'l si promasio temu? =)):lol: ...mada ja mislim da je komentar na pravom mestu... :lol: |
@ Sejo prijatelju,
s obzirom na anoniman rezultat, ja sam sad već zabrinut malo... Im'o sam u planu da te sretnem, al sad već malo razmišljam, dal da idem sam, il sa ženom....=))=)) A baš nešto računam, ako ovako nastavim mršavjet....uskoro će od mene bit kost i koža... Moram ja smanjit malo taj seks, previše je brate toga..... |
@ Svirko
Brate prvo zdravlje pa sve ostalo...mani se tog...kako se ono beshe zove? ...e da...sexa....setio sam se...:lol:=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org