![]() |
@Rolandinjos
Prvi preliminarni rezultati moje analize,upucuju na to da temu nisam promasio....samo je sada pitanje koji su rodbinski odnosi,a to je ipak "poslovna tajna"....:) |
drug sejox, ako smem da se ubacim u tvoju analizu - reko bi da si u pravu sa primerima koje si pisao a moje licno misljenje je da bracni par sto vise stari zajedno - postanu ili najbolji prijatelji il najveci neprijatelji ...:lol:
|
@ Sejo
Sve mi je jasno...:lol: |
Nista od skidanja gipsa jos najmanje 2 sedmice po novim informacijama.
Ja skinem sam gips puko mi film i kad sam otisao kod doktora on ga ponovo vrati:( Jos me je nagrdio uhhhh...jedva sam cekao da me pusti da idem da ga se resim:lol: |
slusaj hechima zelja :D
|
Hecim=))Ja kukam a ti izazivas:D Salim se naravno...del je moj veliki nikad pre vidjeni drug;)Pooooz i zivio 100 godina
|
Ljudi neko mi hackovao msn, usao na moj acc i svim online kontaktima palio kameru i masturbirao ispred.. Jedva sam ljudima objasnio da nisam ja :mad:.
I jos jutros sam se kvalitetno posjekao po kaziprstu desne ruke, nista od sviranja bar 7 dana. :( |
:lol:napad na kamere...sta i ti pokvario prst?jbg ali ja bar sada slusam orginali da mi udju u glavu pa kad se dohvatim harmonike ima samo da cesljam...mozda je i bog hteo da zgo...am ruku da bih se vise posvetio slusanju muzike :D
|
damire, cuo sam da hackiraju msn ali to da rade :-O zato postavi sebi neku jaku sifru i nemoj ulazit na one stranice saznaj ko te blokao itd
|
Ima li gore od toga kad ti keva ispece bunt palacinki sa nutelom a ti nemas apetita? :S To se meni upravo desava :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org