![]() |
Stvarno je lijepa ova harmonikica, još da je sad kod mene hmmm, i meh bi puko :D
Sretno s njome, da je brzo isplatiš (ako ti je to u interesu) iako nije, želim ti mnogo para zaglavljenih u mehu..pozz |
radi mi kreditna kartica :D imam je skoro godinu dana a nisam ni znao da imam limit od 700$ na njoj..sad samo provlacim,kad bude trebala da se plati cesacu se po glavi :rolleyes::D
|
bravo jefto, svaka cast na takvoj odluci, ja kakav sam ja bi tehniku prije izabrao nego pravi instrument, ko kad sam mlad, ima neko jos ocito ko nije lud ;) svaka cast jos po jednom
|
gde da pocnem? iz pocetka ?
registrovao sam se pre 2, 3 meseca na jednom rumunskom sajtu koji je veoma slican ovom nasem :D moze se reci da je to rumunska kopija naseg foruma ovde ... razlika je da tamo imas pravo na 2 downloada pa moras da sacekas 2-3 nedelje da bi opet skidao nesto - il da ubedis glavnog moderatora zasto hoces da skidas neki set ili ritam ... a kako je kod nas? skidas 500 fajlova, nisi pisao 2 komentara i jos se diskutujes i vredjas gazdu, moderatore i clanove ovog sajta ... super?! ubacio ja njima onaj moj manele sto sam scandrpio od nekog njihovog pevaca a moderator broj 4 me pohvalio i reko da mu se svidja moj demo. hoce jos ... braco kad vam kazem, moderator broj 4(!!) me pohvalio =)) da je bio broj 3 ja bi poleteo od radosti ...B-) (za*ebancija momci!) a sad, kazite sta da vam skidam s njihovog sajta? hteo bi da delim sa vama. naravno ako gazda nema nista protiv toga sto spijuniram kod rumuni :lol: |
Skidaj im pare!!:) Salim se,naravno...
Samo grandia...to ti nije za ovu temu "hajde da se hvalimo" to ti je za "hajde da se zalimo"HAhahahha |
u pravu si deki ... zavisi sa koje strane to gledas ... :lol:
uff opet da zaboravim ... jefto cestitam i zelim dobar rad sa novom harmonikom! |
Jefto cestitam i ja...Nek je sa srecom
|
Kupio sam i dve nove FBTmax 4 kutije a sta ce mi... ni sam neznam.
|
Koliko si ih platio?A sto neznas sta ce ti?Uglavnom cestitam ti!!
|
Pa nemam mixetu i sve ostalo a za nesto ce vec posluziti.Platio sam ih 340e po komadu,nove,sa garancijom ali je to bila neka akcija u jednoj radnji pa im je ostalo samo te dve.Trebao je da im stigne novi kontigent pa su praznili magacin.Ali su to sve prodali za par dana,sto je bilo na popustu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org