YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Zeljko-Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=20475)

zeljko 11.08.2013 07:49

Neso druze moras pitat Al Dinu da li smijes pustat njegove pjesme na tezgama,posto je to njegova autorska pjesma:lol:

Vex 11.08.2013 10:56

Naravno da sme da je pušta jer dok je slusa dozivljava drugacije autorski izraz pa iako dodju ovi iz Sokoja moze slobodno da kaze da je on tu pesmu doživeo kao skroz neku drugu jer si joj ti dao drugu dimenziju :D i to već toliko menja stvari da nema sta da brine :D

Sent from S⁴

tranzit 11.08.2013 10:57

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 251083)
@Doktore Tranzit,ja tu nebi nista menjao,mix ti je savrsen,a Zeljko peva,brate ubija kako peva>ovaj miks cu pustati na svirkama u pauzi.

Ama vidis koliko mi treba da ga ubijedim da ne prcka sa tim Gateom po vokalu. Zapeo za Gate, pa za Gate. Uvijek mu treba malo duze dok ukapira, al' kad ukapira onda je k'o zakovano.=))=))=))=)) Nego vec sam poceo da razmisljam kako bih mu napravio nekakav materijal, steta da mu se pjevanje udavi u pivu, a da ne snimi nesto i ostavi iza sebe.

ЂолеПФК 11.08.2013 12:18

Željkara dominator!

romario 11.08.2013 12:36

sta reci ...
željko,nemoj više pričati kako si amater ...;)

tranzit 11.08.2013 12:55

Ma on nas sve vrijeme folira, garant svako vece pjeva za gastarbajtere u nekom zadimljenom bircuzu. Meni je najblizi, moracu da ga iznenadim posjetom, a onda cemo znati pravo stanje stvari. [-X:)>-L-)%-(

zeljko 11.08.2013 15:29

@Vex zahebana situacija,ne bih da ja odgovaram sto nesa slusa Al Dinu:lol:

Ma ljudi kakav ja i pjevanje..To se ja samo zezam ko fol ono ja pjevam.Dosadno mi posto nista ne radim pa moram imati neki hobi da ne izludim:rolleyes:

@tranzit druze samo ti navrati ima da pukne najmanje jedan janjeci but a i kistra pive ako volis da cugnes:)Ti si uvijek dobro dosao..Poz
Dodato:
@romario amatercina i to ona sto se folira pjevanjem po kuci i to kad ima volje hahahaha

zeljko 12.08.2013 14:04

1 Privitaka
Jos jedna proba sad kako mi je Tranzit podesio ponovo program.Jedna pjesma kratko od Zeljka Samardzica:DIma jedna greska koliko sam mogao da cujem u tajmingu ali jbg.nisam jos naucio pjesmu:mad:Ovaj put nisam pjevao na slusalice vec pjevao uzivo preko zvucnika=P~

Mislim da se radi o nekom otrcanom midi fajlu,pa koliko para toliko muzike:lol:

nesaband 12.08.2013 15:23

Jel ovo autobiografska pesma.Volim ovu pesmu.Ako nije tvoja autobiografska pesma onda je moja siguno !!!!:">

zeljko 12.08.2013 15:30

:confused:Nemam pojma sta to znaci i na koju pjesmu si mislio,ja Imam doooosta hitova ovdje ne mogu ni sam da prebrojim niti znam sta sam sve producirao:lol:
Dodato:
A ja da Kazem i ovo.Dosta sam dzabe pjevao sad samo za lovu=))=))=))

Trenutno vrijeme na Forumu 10:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org