![]() |
Od danas pocinjem sa sluzenjem civilnog vojnog roka.;)
|
.....
uzo sam novi komp.
NEMA VISE DEVETKI KADPISEM SLOVO O....:D a joj jest lijepo....OOOO O OO O OO O O |
Evo ja da napisem nesta umjesto jedne nase koleginice...
PILENCE81 se vjerila prije nekoliko mjeseci a danas joj je najsrecniji dan u zivotu...saznala je da ce postati majka...Cestitam joj i neka je sa srecom... |
Imam tacno 101,6 kg
|
Evo i ja da se pohvalim da sam krenuo u srednju skolu (gimnazija - informaticki smer), i da mi sutra stize Behringer XENYX 802 :) Spravica ce me lepo sluziti kako za kontrolisanje pilota preko PA800, tako i za snimanje nekih stvari...:)
Pozdrav |
freshmanu, cestitam na polasku ;) nadam se da ces opalit koju gimnazijalku, kako mi je jedan drugar pricao (prepoznace se :) ) gimnazijalke polude od ucenja, pa su spremne da rade mnooooooogo toga :D
|
Hvala matori, samo opusteno ;) I tebi srecno cekanje PA50, 'oce li stici vec jednom...:D
|
ewo da se pohvalim :) danas sam uzeo tj kupio novi stalak za kljavu spider :))))))) weeeeeeee
|
3 Privitaka
Evo da se i ja pohvalim.Legao je PA2xpro NOV!!!Danas sam ga kupio,sad ga probavam isutra ga nosim na svirku.Bar imam hrabrosti :)
|
opaaa, neka te sto bolje sluzi, dabogda sto vise *icke nahvatao na nju ;) i naravno love i ja se za koji tjedan hvalim tu sa slicicama ;
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org