![]() |
Da se zalim, da se zalim:(
Prije 2 sedmice sam primjetio po nogama da su mi obe noge crvene ko paprika. Nista me nije bolilo prije 3 dana pocelo me nesto boliti bokte. Otisao ja danas doktorici rece ona, to je infekcija neka nesto opasno, odmah na bolovanje sedmicu dana :D hahah malo da uzivam |
Erno ja bolovanje uzimam samo kad sam zdrav jer samo tako mogu da uzivam;)
|
.
Tu si u pravu..sta ce ti kad si bolestan,Samo da lezis i bolujes...
|
najgore je kad uzmem bolovanje a nisam nesto bolestan onda kuci pred svojima moram da glumim da umirem:lol:
|
.
Strogi roditelji?:D
|
pa nisu strogi ali sto se tice posla vole da me smaraju:)
|
Ljudi ja sam mislio i ovo kad radim bolestan i kad me sef vidi da se toliko interesujem za firmu cak kad sam bolestan....Onda pomisli kad odem na bolovanje sta li je sad sa ovim kad je bolestan radio onda je sad total zgovnan :lol:A ja onda opalim po 4 nedelje bolovanja i odem naprimjer na skijanje kao Marko i vratim se kao crnac sa lijepom farbom posto gore u planinama je tako fino i sunce ponekad zna da greje.
A da ne pricam kako se onda osjecam dobro sve cigare sto sam ispusio izbacim iz sebe za sledecu turu.:D |
ljudi ne stekajte ritmove od nas nista ne dobijate time necete se obogatiti na njima stavite na download!
|
Opet sam danas mahmoran kao cep...Kosto kaze ckalja.. uh sto bih sad pao rasov:lol:
|
Umoran sam i osecam se ko prebijena macka.Svaku noc lezem u 4h a ustajem u 7h,pa opet nesto spavam iz nekoliko pokusaja i jbg.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org