![]() |
Hm..kad si ti to nas jos pobjedio:lol:Bilo jednom i nikad vise hahahha,a pogotovu grandiju nema sanse da protiv njega igramo...Mora da je ubacio hack=))Salim se Ace
Pa moglo bih malo da se igra a inace ja igram sada ovu najnoviju black ops.ali ako hocete da igramo cod4 tu sam samo onda moram ponovo da instaliram...poooz |
Upravo instaliram najnoviju call of duty modern warfare 3:confused:trebace mi koliko vidim 4 sata dok je instalira,a onda zna se idem da tamanim svabe i amere :lol:Kad im ovako ne mogu nista bar u igri da ih ganjam heheh....Eto drugovi forumasi pa ako ko od vas nabavi ovu igru vidimo se na Schlachtfeldu:DMoje ime kao i uvjek sa malom izmjenom MR Zeljko je i u igri...Pozzz
|
ako ko od kolega igra battlefield bad company 2 ili bf 3 neka javi :)
|
Jel igra neko MW3 online?
|
Evo me ponovo instaliram malo stariju verziju Call of Duty(Modern Warfare 2)Jer mi se nekako najbolje dopala dok sam prije igrao,pa ako neko ovo igra neka se javi da odemo zajedno da tamanimo svabe:)Ja sam pod imenom "MR.Masakar":lol:
Jedva sam se sjetio Aconta,valjda ce ici kako treba sve ponovo |
Ja imam legalan COD4 i igram ponekad kad mi dodje volja. On mi je neprevazidjen.
Sent from S3 |
iskreno counter strike mi je bolje nego cod sad trenutno online igram dotu a single player far cry 3 sad cu da probam crysis 3 pre neki mesec je izasla bice dobra igrica vredi se probaati :D
|
Jel igra neko Black Ops?Evo mene rasturam:lol:
|
Ja i dalje igram 4orku multilayer... Ali sve ređe i ređe... Nema se vremena za to.... :-(
Sent from S3 |
Ja picim lol i cs global offensive online, mnogo dobar cs.. :P
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org