![]() |
Evo demo klavira kojeg sam pravio na Pa600, uz njega sam i otpjevao da ne djeluje suho...
https://soundcloud.com/mersud-huski/...cover-slucajno |
Svašta ponešto, Rock ritam
<object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/ArDOk1dgRdo?hl=en_US&version=3&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/ArDOk1dgRdo?hl=en_US&version=3&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Korg Pa600 Pobednik
Komentari poželjni :)
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/36Jb43FvcGI?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Bravo komsija:)
|
Bubanj uzas. Nemoj da mislis da tebe kritikujem :) Nisi ti kriv sto je takav kakav je...
|
Hvala Zeljko, za bubanj vidjet cu doraditi još na njemu, na čemu si preslušao snimak?
|
Na Presonus HD7 i na Logitech X230.
Kontra cinela je uzas. A i nevezano za nju, generalno bubanj na Korgu je los. Ti bar imas sempler, tako da mozes da ubacis bolji. |
moze to mnogo bolje,znam ja da ti to mozes druze.slusao sam ja tvoje ranije snimke ako se dobro secam sa GW 8 koji ti je bolje zvucao.Moze PA 600 da se sredi samo treba da se zagreje stolica.
Samo napred.;) |
Piano na Pa600
Zdravo,
sredio sam piano po svom ukusu na Pa600, pa eto kako zvuči... Snimano je preko mobitela. <object width="560" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/tfWh2Wzy3Zk?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/tfWh2Wzy3Zk?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
Od mene cista desetka za izbor pjesme.
Inace rijtko da se cuje da je neko svira po kafanama..a jos rjedje da je neko ovako kao ti uradi. Odlicno!bas po mom ukusu. |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org