![]() |
@gibanica
Nemam namjeru da raspravljam o ukusima,naravno,niti da postavljam neke snimke. Ovaj snimak koji si ti postavio,bez obzira sta ce neko reci,predstavlja veliko ime na estradi u regionu.To je cinjenica.... Iako nemam niti jedan snimak,ni mp3 ni video,doticne gdje Raznatovic,to ne znaci da ne preslusam sta ona radi i snima. Medjutim,ja se licno,nakon ovoga snimka nisam "prosvijetlio",a gledao sam i ranije. Ne bih se "prosvijetlio" ni nakon preslusavanja cijele diskografije pomenute pjevacice. Evo upravo dok ovo pisem,neko je na "DM-Sat"-u pozelio da cuje upravo jednu njenu staru pjesmu i to "Ja sam cvetak zanovetak".Ukusi.......:( Ovo je moje subjektivno misljenje,koje sam iznio,i njega zadrzavam za sebe,bez namjere da dalje eventualno nesto polemisem. Ne znam da li se drugar @Burli "prosvijetlio",ali ja nisam,ali eto tako je.... I na kraju,kao sto se da vidjeti,cuti i primjetiti,ljudi su ovdje postavljali snimke skoro potpuno anonimnih pjevacica,a koje su po mom subjektivnom misljenju,ali i cinjenicama mnogo bolje od ogromnog broja raznih "Zvezda" i "Zvijezda" i medijski stvorenih laznih imena na estradi u regionu. Pozdrav, |
ma da i to sto kazes tebi se dopada ova meni ova i to je to.
uzdravlje ;) |
Meni se ovakvi snimci svidjaju, nekad i sad :) Koliko znam tada je bila anonimus. |
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org