YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tyros 4 od 17 septembra? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14980)

Niikkola 17.09.2010 23:12

Mislim da je velika razlika u samoj ritam sekciji izmedju t3 i t4 koliko sam uspeo da cujem na t4 je mnogo realniji bubanj!

b.o.Y.c.h. ČK 17.09.2010 23:32

Stavili su vocal harmony II, samo koliko će biti bolji otom potom...Ili da nisu stavili samo neke nove vocal preset-ove pa su to nazvali vocal harmony II :)

Marco7 18.09.2010 04:23

Kako Vule mozes tak oda pricas da nisu nista uradili sram te bilo???Pa promenili su boju lampica iz zelenih u plave :))

romario 18.09.2010 09:29

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 147924)
Koliko sam mogao da primetim malo više memorije,lakši za pola kile,dodat Wav i MP3 player neka farba više i to je sve...fantomsko napajanje za mic su verovatno ostavili za Tyros 5,ako dobro vidim ovde ga opet nema

To je trebalo biti na Tyros3 ...

A boja lampica je bila ok,
to i nisu trebali mjenjati ...

EmirTotic 18.09.2010 10:41

Jedva cekam da stigne u Srbiju da ga probam, ali za sada ovo sto sam video i procitao, malo sam razocaran jer sam mislio da ce biti nesto vece iznenadjenje. Mislim da je kupovina tyrosa 4 cisto bacanje para. Kao sto je T3 presminkan T2, tako je i T4 presminkan T3.

Opet, kad se covek zapita sta ustvari ocekuje i sta bi po njemu trebalo da ima aranzer, retko ko moze da kaze nesto pametno. U ovim aranzerima koje sada sviramo imamo i vise nego dovoljno i mislim da nijedna firma ne moze da izmisli nista novo a da to bude bas krupna revolucionarna stvar.

Marco7 18.09.2010 11:28

Samo sad cu biti ozbiljan :) Sto se zvuka tice stvarno nemam komentara,odlican izlaz svega sto sam cuo!Bubanj je toliko dobar da to nije normalno i ne treba da se ubaci vise ni jedan drum semp u njega ali opet kazem da im zameram sto odmah nisu stavili u T3 ili su mozda pozurili sa izbacivanjem T3 pa su onda videli da nisu napravili nista pa daj da ga slozimo u T4 . . . Samo se pitam zasto jos ni jedan proizvodjac nije napravio aranzer sa 8 ili 6 Out-a?

Dell 18.09.2010 11:47

cim dodje kod kolege Alena u radnju idem da ga probam :)

gega 18.09.2010 11:57

##

Ja prosto ne mogu da verujem da je samo tolika razlika u odnosu na trojku:B..... zar treba izbaciti novi model samo da bi citao mp3 ?????
Roland e- osamdeset je to resio apdejtom softvera.
Sacekajmo dok pocnu sa prodajom pa cemo videti i dizajn i mogucnosti...ovi dosadsnji podaci me nisu nimalo odusevili.

alenmo 18.09.2010 13:26

mislim da je osnovna razlika u dosta novih super articulation voice koje je prakticno nemoguce uraditi sa obicnim semplom
poslusajte primjer gothic violine i sl to je stvarno uradjeno do savrsenstva

Alen P 18.09.2010 14:14

Na kojoj stranici čuti navedenu violinu?

Može link, Hvala!

Trenutno vrijeme na Forumu 15:09

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org