YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

Vaxter 01.10.2010 19:41

@fiky
To smeta svima vama koji bi samo da se ogrebete.
Mi ovde ne volimo ljude koji su spremni samo da uzimaju, a nikada da pomognu.
Ovako vas sve teramo da bar malo pomognete sajtu redovnijim posetama, i tako boljem rangu na pretraživačima, kada već niste spremni ni na jedan drugi način.

EmirTotic 01.10.2010 19:51

Citat:

Originalno postovano od fiky (Post 150594)
Pozz mene smeta samo jedna stvar ovde- a to je sto moram bezveze navlacit nekakvih 25 postova da mogu skidat sa download zone.a ritmovi i dr stvari su mi stvarno potrebni.

Ovaj je objasnio!!! =))

Tema je pravi hit! :))

zeljko 01.10.2010 19:53

:lol:Jbt stvarno ce jos da se i zatvori ovako dobra tema:lol:Poooz

gega 01.10.2010 20:23

**

@zeljko.
Ne treba tako zustro reagovati ...prvo malo razmisli pre no sto pocnes da kucas :D
Sa tobom dosada nije bilo problema ..... nadam da ce tako i ostati.
Niko nije tvrdio da sviras kao ,,sa nogama,, i ne vidim razlog za uzrujavanje, Svrakan nije nista lose napisao i nije prozivao nikoga osobno ,mislim da se tu slazemo...?? Temu ne treba zatvarati ukoliko ide u pravom smeru..ako postane kamen spoticanja bice i zakljucavanja i gomila kartona.Ovo vazi i za ostale ucesnike diskusije.

zeljko 01.10.2010 20:30

:lol:Ok onda je bolje da cutim...Pozdrav za gegu i ostale clanove

gega 01.10.2010 20:32

Slobodno pisi ali prvo razmisli malo i bice sve u redu kao i do sada :">

zeljko 01.10.2010 20:34

Jest kad bih ja znao tako dobro da razmisljam:lol:Ipak hvala na predlogu druze...A sad stvarno necu vise nista da kazem jer stvarno nemam nista protiv rada ovog foruma....Poooz

Vex 02.10.2010 03:29

Koliko sam mogao da primetim Svrakanovi komentari u 99% postova su objektivni,i nisam premetio da su negde bili uvredljivi (taj post za sviranje kao nogama doduse nisam video ) ...cak i gde je izrazavao negodovanje to je bilo umerenim recima i savetodavno...

Trebali bi svi da umesto sto pisu po demo snimcima samo "super" ili " odlicno" ako primete nesto sto je greska ili da moze da se unapredi- neka kazu,nek daju ideju-pa taj neko ciji se snimci komentarisu neka sam presudi dal ce taj predlog da uzme u obzir...a ako je neko postavio toliko los snimak u smislu svirke vise sam za to da se kulturno coveku skrene paznja- da se sam postidi i da sedne,zagreje stolicu i vezba-e sad ako taj neko ne razume dobronameran savet i naljuti se taj nikad nista nece nauciti...ja dozivljavam demo sekciju u fazonu "1000 ushiju bolje cuju nego 2"...odsviras nesto,sredis neki ritam i mislis dobro je,a u stvari nije -a za to neko treba da ima petlju da kaze,a retko ko tako uradi,ipak ,muzicari su mnogo sujetni ljudi,i ispada ako nekom das savet da se zameras sa covekom...mislim bzvz,ali tako je...

nelica2002 03.10.2010 10:54

Gledam ove raspravu,reealno kad postasviš demo očekivati kritike a i pohvale, treba prihvati i jedno i drugo poz.

zeljko 03.10.2010 13:03

@nelica jos malo pa si uspeo:lol:

Ljudi niko nije rekao da ne treba reci kritiku ali zdravu i po pravilniku a ne vredjati to sam mislio..Poooz

Trenutno vrijeme na Forumu 15:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org