![]() |
@fiky
To smeta svima vama koji bi samo da se ogrebete. Mi ovde ne volimo ljude koji su spremni samo da uzimaju, a nikada da pomognu. Ovako vas sve teramo da bar malo pomognete sajtu redovnijim posetama, i tako boljem rangu na pretraživačima, kada već niste spremni ni na jedan drugi način. |
Citat:
Tema je pravi hit! :)) |
:lol:Jbt stvarno ce jos da se i zatvori ovako dobra tema:lol:Poooz
|
**
@zeljko.
Ne treba tako zustro reagovati ...prvo malo razmisli pre no sto pocnes da kucas :D Sa tobom dosada nije bilo problema ..... nadam da ce tako i ostati. Niko nije tvrdio da sviras kao ,,sa nogama,, i ne vidim razlog za uzrujavanje, Svrakan nije nista lose napisao i nije prozivao nikoga osobno ,mislim da se tu slazemo...?? Temu ne treba zatvarati ukoliko ide u pravom smeru..ako postane kamen spoticanja bice i zakljucavanja i gomila kartona.Ovo vazi i za ostale ucesnike diskusije. |
:lol:Ok onda je bolje da cutim...Pozdrav za gegu i ostale clanove
|
Slobodno pisi ali prvo razmisli malo i bice sve u redu kao i do sada :">
|
Jest kad bih ja znao tako dobro da razmisljam:lol:Ipak hvala na predlogu druze...A sad stvarno necu vise nista da kazem jer stvarno nemam nista protiv rada ovog foruma....Poooz
|
Koliko sam mogao da primetim Svrakanovi komentari u 99% postova su objektivni,i nisam premetio da su negde bili uvredljivi (taj post za sviranje kao nogama doduse nisam video ) ...cak i gde je izrazavao negodovanje to je bilo umerenim recima i savetodavno...
Trebali bi svi da umesto sto pisu po demo snimcima samo "super" ili " odlicno" ako primete nesto sto je greska ili da moze da se unapredi- neka kazu,nek daju ideju-pa taj neko ciji se snimci komentarisu neka sam presudi dal ce taj predlog da uzme u obzir...a ako je neko postavio toliko los snimak u smislu svirke vise sam za to da se kulturno coveku skrene paznja- da se sam postidi i da sedne,zagreje stolicu i vezba-e sad ako taj neko ne razume dobronameran savet i naljuti se taj nikad nista nece nauciti...ja dozivljavam demo sekciju u fazonu "1000 ushiju bolje cuju nego 2"...odsviras nesto,sredis neki ritam i mislis dobro je,a u stvari nije -a za to neko treba da ima petlju da kaze,a retko ko tako uradi,ipak ,muzicari su mnogo sujetni ljudi,i ispada ako nekom das savet da se zameras sa covekom...mislim bzvz,ali tako je... |
Gledam ove raspravu,reealno kad postasviš demo očekivati kritike a i pohvale, treba prihvati i jedno i drugo poz.
|
@nelica jos malo pa si uspeo:lol:
Ljudi niko nije rekao da ne treba reci kritiku ali zdravu i po pravilniku a ne vredjati to sam mislio..Poooz |
Trenutno vrijeme na Forumu 15:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org