![]() |
sve je lijepo samo cijena nije,dat toliko para i opet isto zvucat,meni bezze
|
Nisam bas zadovoljan sa zvukom, moze to mnogo bolje, cista komercijala, mnogo para za aranzer koji i dalje ne daje prave zive instrumente, nego vestake koje imamo i na starim aranzerima !!
|
al dzaba sve opet znam dosta ljudi sto samo cekaju da izadje da kupe,dali im opadne prodaja spustali bi oni cijene,ali zasto kad nas mogu derat i ovako
|
Sve je jedan veliki paradoks...
Kupis klav od 3,000e...ajde to u redu... ali kad ti dojde neka svirka pa ga sibnes na nekoj krsh mixeti ili zvucke bez veze dzaba ti i klav dobar i microfon i sve... znaci to je greska u koraci ovi arranzeri pa serije bez bass binova nista ne vade...tanki ko lim bolje dobar razglas pa i pa80 je taman |
Slusajuci i uporedjujuci demo ali bas kako treba i to par zadnjih dana izmedju Pa2 i Pa3 je vidna razlika u zvuku!Masniji,puniji i topliji zvuk ima Pa3 i tu nema dileme . . . Ah da mi ga se dokopat' samo jedan dan . . .
|
Valjda sa ovim novim podesavalja oko izlaznog signala taj problem sa Bass-a ce predje u "history"
Ima ove Maxx Bass, Treble, EQ..... itd Mastering komande |
Inace za sve one koje ne znaju Waves su vrhunski plug in-ovi koji u svakom momentu mogu da nadju primenu u svakom studiju i nema sumnje da ce da poboljsaju zvuk bar jos za 20% ;) Mada sam ja i prezadovoljan kako zvuci i Pa2xPro ali od viska glava ne boli :))
|
Sta pise na onoj naljepnici iza? Made in ....
|
Ako uopste pise =))
|
Korg PA3X
Pozadi pise Made in Italy
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org