![]() |
Ne mora on skakat sa starog mosta, samo neka prepliva Neretvu, ali kad nismo mogli ja, Vaha, Seco, Oblo, Cosko i Kocko, sumnjam da ce i on :lol:
Sejo, sad sam vidio sleper balvana, dobro su se ponasali, nastavnici nisu morali da reagiraju :lol: |
Man'te se skakanja sa mosta, opasno je sve sto je vise od jednog stepenika za skakanje, a te YAMAHA nalepnice sto imate posaljite nama sto sviramo Yamahe ako vama ne trebaju.
|
Vax, stigle su nalepnice, hvala puno! (izgleda da mi je suđeno da kupim Rolanda :D )
|
Stvarno, izmenjajte se između sebe kome šta treba od tih Roland i Yamaha.
Poštarina nije skupa. Skupo je samo čekanje u redovima u pošti... :)) |
Citat:
Takva bosanska "gradja" je uvijek primjerna,kada ide na ekskurziju.;) Jesu li balvani bili oblijepljeni naljepnicama,da bas ne moraju da udisu razne "mirise",dok prolaze kroz tu tvoju regiju.;) Necu vise u off - makar sam pomenuo rijec - naljepnice.;) |
Šalim se ja, taman posla da sad tražim dlaku u jajetu, zahvalan sam do neba za nalepnice, za čekanje mogu jedino da kompenzujem slanjem kilograma roštilj mesa u suprotnom smeru.
|
Kljucna rijec - naljepnica, pa mogu i u off
Sejo, zacepili su nos, samo su oni iz Zenice odmah otisli pod auspuh :lol: Necu, vise majke mi :lol: :lol: |
Eh sad Dell, ima naz iz Zenice koji smo se odvikli od auspuha ;)
|
Ljudi, ja obicno kasnim na sve zivo, ali eto, da pitam za svaki slucaj, ima li jedna fina naljepnica za mene? :D
|
Auuu, okasni za medalju...
Nema, sve još tada otišlo... |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:34 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org