YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ostali proizvođači i razno (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gem WK8 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=18500)

nevenastosic 23.08.2012 10:18

1 Privitaka
hard od 40gb ata 2,5 i kabli mogu da se nadju od 30-tak e.adapter 700ili800din.ata2,5 ide ata3,5to je oznaka.da se poveze na kucni racunar.ja to radim tako sto otkacim kabli od dvd rezaca i povezem preko njega.ali racunar mora biti ugasen dok se povezuje.kad podigne sistem on ga vidi tamo gde su ostale particije i tako prebacujes sta ti treba.

zona 23.08.2012 11:18

Ia imam HD u WK6,a mozda probam nesto i sa ovom karticom,a ako mi nesto ne bude jasno pitacu.Pozdrav.

Todorgm 23.08.2012 13:22

druze aj mi posalji link gde sajta gde mogu da kupim taj kabl i adapter za karticu,posto hocu da uzmem rezervno

nevenastosic 23.08.2012 13:38

stavio bih ti ali su takvi postovi zabranjeni.samo linkovi ka zvanicnim sajtovima su dozvoljeni.sta ce ti rezerva?pa nije to guma pa da se icepa:)imas pro guglaj malo pe ces naci.
Dodato:
Citat:

Originalno postovano od zona (Post 222502)
Ia imam HD u WK6,a mozda probam nesto i sa ovom karticom,a ako mi nesto ne bude jasno pitacu.Pozdrav.

ne diraj nista ako vec imas hard.nema neka razlika.stim sto su ove kartice za nijansu brze od harda.brze crkavaju i hoce da zbune ceo softver na klavijaturi.i pocne posle da brljavi.

Todorgm 23.08.2012 14:05

druze posalji mi u inbox link gde ima hard da se uzme

zona 23.08.2012 22:48

nevenastosic@
I meni se cini posto vec imam HD da ne eksperimentisem mnogo.

nevenastosic 24.08.2012 08:58

Citat:

Originalno postovano od Todorgm (Post 222518)

pa bas da se uzme neznam gde ima...moze da se kupi...ata hard 2,5.od lap top kompjutera nije neka cena i tako.

nikadvisekorg 24.08.2012 10:26

Citat:

Originalno postovano od Todorgm (Post 222518)

U svakoj kompjuterskoj radnji možeš da uzmeš, samo stavi čarapu na glavu da te ne prepoznaju =))

a možeš da kupiš ko što ti kolega kaže na limundo tu mislim da možeš da prođeš najpovoljnije ako pretiš neku aukciju, a još više ti preporučujem da gledaš iz tvog kraja da bi mogao da probaš hdd lično.

nevenastosic 06.09.2012 12:47

a kako se ubacuju ovi ritmovi na drugoj strani na usere ima prazna mesta i pise flesh memorija?

tranzit 06.09.2012 14:43

Citat:

Originalno postovano od nevenastosic (Post 222513)
stim sto su ove kartice za nijansu brze od harda.brze crkavaju.

Kartice nisu brze od Hard Diska, odakle ti to, naprotiv. Brzina ucitavanja im je 10 MB/s a pohranjivanja 9 MB/s sto je veoma, veoma sporo, sporije i od USB 2.0 interfacea. Sasvim prosjecni Hard Disk od 5400 obrtaja ima oko 4 puta vecu brzinu i citanja i pisanja. Kartice ne "crkavaju" brze od Hard Diska nego opet obrnuto. Vijek trajanja im je, u odnosu na Hard Disk, par puta duzi a nisu podlozne ni potresima kao HD, niti ima opasnosti da stradaju podaci od udara kao sto je to slucaj kod Hard Diska.

Trenutno vrijeme na Forumu 03:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org