![]() |
1 Privitaka
hard od 40gb ata 2,5 i kabli mogu da se nadju od 30-tak e.adapter 700ili800din.ata2,5 ide ata3,5to je oznaka.da se poveze na kucni racunar.ja to radim tako sto otkacim kabli od dvd rezaca i povezem preko njega.ali racunar mora biti ugasen dok se povezuje.kad podigne sistem on ga vidi tamo gde su ostale particije i tako prebacujes sta ti treba.
|
Ia imam HD u WK6,a mozda probam nesto i sa ovom karticom,a ako mi nesto ne bude jasno pitacu.Pozdrav.
|
druze aj mi posalji link gde sajta gde mogu da kupim taj kabl i adapter za karticu,posto hocu da uzmem rezervno
|
stavio bih ti ali su takvi postovi zabranjeni.samo linkovi ka zvanicnim sajtovima su dozvoljeni.sta ce ti rezerva?pa nije to guma pa da se icepa:)imas pro guglaj malo pe ces naci.
Dodato: Citat:
|
druze posalji mi u inbox link gde ima hard da se uzme
|
nevenastosic@
I meni se cini posto vec imam HD da ne eksperimentisem mnogo. |
Citat:
|
Citat:
a možeš da kupiš ko što ti kolega kaže na limundo tu mislim da možeš da prođeš najpovoljnije ako pretiš neku aukciju, a još više ti preporučujem da gledaš iz tvog kraja da bi mogao da probaš hdd lično. |
a kako se ubacuju ovi ritmovi na drugoj strani na usere ima prazna mesta i pise flesh memorija?
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org