YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Deeda - demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=19171)

Deeda 14.04.2012 18:01

@zeljko
Hvala brate :D

@spasoje88
ma da neki novi set ubacio , po mom ukusu bas mi se svidja, pa ga sredjujem, radim i na levoj ruci sada malo vise :)

Deeda 06.06.2012 23:58

Moby Dick - Hotelska soba

pozz raja evo nesto sam probao da otpevam na suvo, iz prve snimao sa vokoderom preko klavijature,kako vam se cini za prvi put pokusavam da pevam pesmu ,znam da ima par falseva,ali volio bih da cujem komentare malo iskusnijih muzicara i pevaca...
Evo klip,pevao sam uz pesmu,nadam se da se cuje ok :)

Dejan Dedic - Hotelska soba
You need to upgrade your Flash Player

Greetings world =))

smuchac 07.06.2012 14:24

Trebat ce jos oko pjevanja,ali nece biti problema koliko cujem. ;)
Svejedno,odsviraj nesto i otpjevaj sam jer je uz pjesmu previse informacija i zaostataka tebe za pjesmom i obrnuto pa se ne "kuže" detalji. :)

Deeda 08.06.2012 22:00

Moby Dick - Hotelska soba

Citat:

Originalno postovano od smuchac (Post 217442)
Trebat ce jos oko pjevanja,ali nece biti problema koliko cujem. ;)
Svejedno,odsviraj nesto i otpjevaj sam jer je uz pjesmu previse informacija i zaostataka tebe za pjesmom i obrnuto pa se ne "kuže" detalji. :)

Evo nasao sam neki unplug. ritam gitara laganica, pa pogledaj sada :)

Dejan Dedic - Hotelska soba (Cover)
You need to upgrade your Flash Player

Komentari,kritike,sve je dobrodoslo,volio bih cuti par savjeta i komentara na pevanje od strane onih koji vec duze pevaju :)

smuchac 12.06.2012 21:55

Neke tonove kratko držiš i čuje se da nisi opušten do kraja. To popraviš i već si dosta napravio. ;)

almir87 13.06.2012 00:17

Extra mix samo tako :)

Deeda 13.06.2012 00:27

Citat:

Originalno postovano od smuchac (Post 217794)
Neke tonove kratko držiš i čuje se da nisi opušten do kraja. To popraviš i već si dosta napravio. ;)

U pravu si , nisam opusten skroz, to priznajem,trenutno sam tremaros veliki sto se toga tice,pa bih hteo da se resim toga,nekad me uzasno nervira xD...

Dell 13.06.2012 01:32

Mislim da smo tu negdje sto se godista tice ja sam 92 i da ti kazem nesto. Odlicnu boju glasa imas i tehniku pjevanja, no mani se namjenskih ritama sto god mosh vise, jedino kad izadje neka Acina pjesma koju je radio autor na koksu ili je ukrao od nekog autora koji je takodjer na koksu bio, pa dobijes hibrid nekog ritma tipa u pjesmi bypass, nisam dobar bio itd. Ostalo sve pici na fabrici ili univerzalnim ritmovima, ako odstupa malo ko ga jebe, drukciji si od ostalih. Sto se ove pjesme tice, taman bi ti leglo pola tona nize, iako ne distonira previse ni ovako, sasvim je ok. Sto se treme tice da ti i to kazem. Sto manje mislis o greskama, to ces manje i grijesit provjereno. Samo naprijed ;)

sale_band 13.06.2012 09:54

Bravo Dell! Ja mislio da sam ja jedini sto nevoli namjenske ritmove :)

Deeda 13.06.2012 13:11

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 217824)
Mislim da smo tu negdje sto se godista tice ja sam 92 i da ti kazem nesto. Odlicnu boju glasa imas i tehniku pjevanja, no mani se namjenskih ritama sto god mosh vise, jedino kad izadje neka Acina pjesma koju je radio autor na koksu ili je ukrao od nekog autora koji je takodjer na koksu bio, pa dobijes hibrid nekog ritma tipa u pjesmi bypass, nisam dobar bio itd. Ostalo sve pici na fabrici ili univerzalnim ritmovima, ako odstupa malo ko ga jebe, drukciji si od ostalih. Sto se ove pjesme tice, taman bi ti leglo pola tona nize, iako ne distonira previse ni ovako, sasvim je ok. Sto se treme tice da ti i to kazem. Sto manje mislis o greskama, to ces manje i grijesit provjereno. Samo naprijed ;)

Iskreno prije sam koristio namjenske u par pesama,al isada ne,sada samo picim solo,malo vjezbam glas,pokusavam da budem sto bolji,trudim se :)
Hvala na komentaru,dobro mi je dosao ;)

Inace 94' godiste sam :)

Trenutno vrijeme na Forumu 01:12

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org