![]() |
Citat:
Sent from Tapatalk 4 |
Nazalost, mnogima to nije vazno a jos manje jasno....
|
Za to brkanje bi i bih je Seka Aleksic kraljica. Da si ti na mom mestu, sta bih ti uradio? :lol: :lol: Diva, nema sta, moze joj se hahahaha
|
Jel se kaze u bosni pravilno "DA" ili "JA" :confused:Hajd da vidim sad ko to zna;)
|
Citat:
Postovano sa mobilnog uređaja |
=))=))=))Pa kad te sudija na sudu npr.pita nesto i kaze ti da mu odgovoris da ili ne.Ja sam pitao kako je pravilno Da ili Ja..Na primjer svabe kazu Ja..E sad kako bih bilo pravilnije da se u bosni kaze gramaticki?Ja neznam zato i pitam:D
|
Citat:
kako bih bilo = kako bi bilo da se u bosni kaze = da se u Bosni kaze Ja neznam = Ja ne znam Ne izigravam nekog (ko) lektora, ali ovo stvarno bode oči... |
@gitar Navikavaj se druze, ovo su sitne greske za ono sto mozes cuti u mom gradu :D
Ako nije problem ispricao bih jedan dogadjaj.Iz vremena dok sam pevao u horu primim ja jednog decka bas iz Vrsca na tri dana, decko nije mogao da se razume sa prodavacicom, ona prica 300 na sat od toga proguta polovinu glasova, Vrscanin razvlaci i morao sam da se ubacim kao prevodilac.Kao da smo dve razlicite drzave :D Sad malo ozbiljno, glupo je sto se ismevaju akcenti (akcenti a ne nepoznavanje gramatike, koje jeste za ismevanje) u Srbiji, koliko znam to nije toliko primetno u ostalim drzavama Ex-Yu. |
Ja nikoga nisam ismevao ili ismejavao...Samo dobronamerno...
|
Ma nisam ja na tebe ni mislio nego uopste.I ako si ovo ,,ismevao ili ismejavao'' napisao ironicno, pravilna su oba oblika ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org