![]() |
Doduse vecina je nenormalna.....ali ima i dobrih ...ja sam se ogranicio na dve i sa njima radim kad mi trebaju ... nemam vise zivaca za zajebanciju {a tek radim ovo 7 god,zamislionaj koji radi 20...kukuuuu}... srecom nezavisim od njih ili bilo kog pevaca pa mi lakse ...inace ....ccccc
|
Ma nemojte vise da blatite nase drage koleginice..........:D
Jel cuo neko za izraz----"SIGURAN SEKS".......;).......ovo moze dvosmisleno da se shvati.......:) |
=))=))=))
|
Citat:
Ako nisi ozenjen: Bice za trpanje kad se ozenis,bilo da je pevacica ili ne;) Ima nas raznih,eh te pevaciceB-) Citat:
Jel Kemis joz u zivotu=)) |
Ma nuzno zlo....... em zensko ...i jos pevacica ...pa gde ce im dusa.....hahahaha
|
Jbg, i ja se sokirao. Ja i gitarist imamo pjevacicu koja je moja vrsnjakinja (znaci 92 godiste tek zavrsila srednju prije tjedan dana). I jbg zvali je i ja i gitarist nesto vezano za probu, posto ne zivi u Mostaru nego malo dalje, a ovdje dolazila u skolu. I ne javlja se ni meni ni njemu na fon, kontamo matura, zbrka ofo ono. Zovem je prije pola sata, kad ona mi 'ladno kaze da se udala u opcini, ali da to ne znaju ljudi i kaze mi sviracemo joj mi kad bude pravila svatove. E cudna li svijeta majko moja mila :lol: :lol: :lol:
|
:)
|
Citat:
|
Citat:
|
imam i ja pjevacicu i.......nedam je nikom :$ ..... :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org