YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Eh, te pevacice.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=3858)

Dr.Abdul Ihmet 07.10.2008 11:49

Doduse vecina je nenormalna.....ali ima i dobrih ...ja sam se ogranicio na dve i sa njima radim kad mi trebaju ... nemam vise zivaca za zajebanciju {a tek radim ovo 7 god,zamislionaj koji radi 20...kukuuuu}... srecom nezavisim od njih ili bilo kog pevaca pa mi lakse ...inace ....ccccc

milanceshow 07.10.2008 19:34

Ma nemojte vise da blatite nase drage koleginice..........:D
Jel cuo neko za izraz----"SIGURAN SEKS".......;).......ovo moze dvosmisleno da se shvati.......:)

No.1 08.10.2008 14:45

=))=))=))

Pilence81 09.10.2008 08:54

Citat:

Originalno postovano od milanche007 (Post 52586)
LJUDI PEVACICE SU SAMO ZA TRPANJE I NISTA VISE GLUPE SU KO DVA K>>CA U LADNOJ VODI

Ako si ozenjen: I tvoja zena je za trpanje:lol:
Ako nisi ozenjen: Bice za trpanje kad se ozenis,bilo da je pevacica ili ne;)

Ima nas raznih,eh te pevaciceB-)

Citat:

Originalno postovano od milanche007 (Post 52587)
KO ozeni pevacicu opstina ga sahranjuje!:-)

Jel Kemis joz u zivotu=))

Dr.Abdul Ihmet 09.10.2008 15:04

Ma nuzno zlo....... em zensko ...i jos pevacica ...pa gde ce im dusa.....hahahaha

Dell 23.05.2011 16:16

Jbg, i ja se sokirao. Ja i gitarist imamo pjevacicu koja je moja vrsnjakinja (znaci 92 godiste tek zavrsila srednju prije tjedan dana). I jbg zvali je i ja i gitarist nesto vezano za probu, posto ne zivi u Mostaru nego malo dalje, a ovdje dolazila u skolu. I ne javlja se ni meni ni njemu na fon, kontamo matura, zbrka ofo ono. Zovem je prije pola sata, kad ona mi 'ladno kaze da se udala u opcini, ali da to ne znaju ljudi i kaze mi sviracemo joj mi kad bude pravila svatove. E cudna li svijeta majko moja mila :lol: :lol: :lol:

Beethoven 23.05.2011 21:01

:)

ERKOOO 23.05.2011 21:05

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 184163)
Jbg, i ja se sokirao. Ja i gitarist imamo pjevacicu koja je moja vrsnjakinja (znaci 92 godiste tek zavrsila srednju prije tjedan dana). I jbg zvali je i ja i gitarist nesto vezano za probu, posto ne zivi u Mostaru nego malo dalje, a ovdje dolazila u skolu. I ne javlja se ni meni ni njemu na fon, kontamo matura, zbrka ofo ono. Zovem je prije pola sata, kad ona mi 'ladno kaze da se udala u opcini, ali da to ne znaju ljudi i kaze mi sviracemo joj mi kad bude pravila svatove. E cudna li svijeta majko moja mila :lol: :lol: :lol:

I na moju si se nesto zalio,hahahahahahah!

Vule 23.05.2011 21:18

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 184163)

Naravoucenije: pozuri da se zenis dok se sve ne poudaju :)

admirbecirspahi 23.05.2011 22:16

imam i ja pjevacicu i.......nedam je nikom :$ ..... :D

Trenutno vrijeme na Forumu 05:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org