![]() |
Po struci sam saobracajni tehnicar drumskog saobracaja radio sam sve i svasta od fizikalca do viljuskarise trenutno zivim samo od tezgarenja ali i to je postalo vrlo zeznuto Pozz:(
|
Trenutno nezaposlen. Inace dipl. Autoelektricar. Izucio jos dva zanata pored diplome a to su: Operator na CNC masinama i Stolar ( plocasti namestaj ). Bio sam moderator na jednom domacem Trackeru. Srecno ozenjen, dvoje dece cerka 8 god. sin 8 meseci.
|
Studiram i sviram a u slobodno vreme strvinarim od troseda do fotelje :D...
|
Radim u imleku , a tezgarenje sam davno batalio :D
|
Zeki @ Veki su diplomirani pravnici u Beogradu. Zaposlen sam u ministarstvu finansija, poreski inspektor....protiv utaje poreza i sl., ranije sam bio zaposlen u MUP-u kao inspektor za privredni kriminalitet. Veki je u ministarstvu trgovine, nacelnik odeljenja za ljudske resurse. Sport i muziku volimo, uzivamo u druženju kroz band, naravno kao lep hobi.
|
Zavrsio vojnu skolu u Pozarevcu i od 99-te radim u vojsci u Banja Luci
|
Pa osim toga sto sviram klavijature i pevam, usput onako studiram menadzment i treca sam godina...U slobodno vreme retko ucim al zato programiram klavijature i vezbam sa ostalim clanovima benda;)
|
muzika posao br 1.-menjacnica novca posao br 2!
|
med. tehnicar po struci, radio dugo vremena u bolnici, sad u at radim na nekim bezveznim poslovima, jos se pronalazim. Muzika vise iz hobija, ponekad padne neka tezgica.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Osim svirki radim kao kuvar od ponedeljka do petka.A vikend nocu budan danju spavam.Kuca poso poso kuca.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org